Galenskapen fortsätter med halsbrytande trailer till Mad Max: Fury Road

8:51 10 Dec 2014

En värld spritt språngande galen. En värld täckt av öken, styrd av olja och vars ideologi är total anarki. En värld där Tom Hardy ska ta ännu ett steg mot Benedict Cumberbatch brittiska rekord i kategorin skådespelare i flesta franschisés.

Vandringssägen Mad Max fortsätter, vad mer kan sägas? Tydligen har filmen inget manus utan är endast baserad på en storyboard, vilket i de flesta fall skulle vara förödande. Men inte här, tror jag. Fury Road kan nämligen vara den absolut längsta biljakten som någonsin har filmat. Om detta ändå inte är den praktiska actionfest nostalgiska 70-talister har drömt om efter en Transformers för mycket med kidsen?

Se den nya trailern nedan, välj fullscreen med högsta upplösning och kom ihåg — att regissören tillika det självutnämnda geniet George Millers senaste film var Happy Feet 2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg