OVO:s PARTYNEXTDOOR kommer till Sverige i mars — firar med fyra nya låtar!

10:20 3 Dec 2014

År 2014 går mot sitt slut och det har varit en resa av storskalig magnitud för Drakes RnB-lärling PARTYNEXTDOOR. Utöver släppet av uppföljaren till förra årets självbetitlade debut har han även — passande nog — varit en del av mästare- och protegékonstellationen Drake och Lil Waynes turné genom Nordamerika.

Nu har dock turen kommit för den raspiga sångstämman från Toronto att ge sig ut själv på vägarna. Med trapinfluerade trumrytmer, noirdoftande saxofoner och synthar angränsande till sci-fi-soundtracks har han trollbundit en publik på hemmaplan — nu väntar hela världen. 
 
I januari nästa år börjar en turné längs med alla världens kuster, som landar i Stockholm den 25:e mars. Detta nästintill överväldigande besked toppas endast av faktumet att RnB-sensationen har släppt loss fyra nya låtar, lika dystopiskt Blade Runner-esque som soldränkt kärleksprosa från den amerikanska västkusten.
 
Biljetterna till spelningen på Debaser Strand släpps fredag den 5:e december kl. 9:00. 
 

En kommentar | “OVO:s PARTYNEXTDOOR kommer till Sverige i mars — firar med fyra nya låtar!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. John skriver:

    Varifrån har ni fått informationen om en Göteborgsspelning? Göteborg står inte med i schemat på http://ovosound.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG