Ifall ni missa: Ett dedikerat Kanye West-fan har satt ihop en två timmar lång konsertfilm

7:00 2 Dec 2014

Fans av Kanye West fick sig en ordentlig kalldusch under natten till måndag när — vad som påstods vara — en läcka av nya singeln All Day dök upp på internet. Det visade sig dock snabbt var en välgjord sammansättning av diverse demoversioner som har spridits bland sociala medier de senaste månaderna och ett eko av tusentals nedslagna röster kunde höras i vinternatten. En frälsning var kommen men lämnade oss alldeles för tidigt, låter bekant eller hur?

Tur nog har en användare under namnet Jediswag från det dedikerade fanforumet Kanyetothe levererat lite plåster för stigman. Med pseudonymen i åtanke antar ni kanske att det handlar om ännu en parodi på senaste Star Wars-trailern men nej, jag tänker inte utsätt er för något sådnt. Här handlar det istället om en över två timmar lång konsertupplevelse bestående av skakigt kameraarbete från Yeezus-rapparens senaste turné. Det är kanske inte den högst efterlängtade dokumentären av Hype Williams som — likt allt annat Kanye-relaterat — ännu ska släppas inom en obestämd framtid, men det fascinerande jobbet bakom detta verk är värd en liten del av din tid.

Om inget annat är detta en chans att ta del av magnifika rants och lite skönt häng med självaste Jesus, vad mer kan någon begära från Kanye? Kanske att han beklättrar ett berg iklädd en diamantmask, vilket han faktiskt gör så vad väntar ni på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG