Undvik bål och barndisco med denna remix på Sophia Graces nya hit

8:00 14 Jan 2015

Att skriva något kritiskt riktat mot Iggy Azalea dessa dagar är tämligen lätt, men vad kan man egentligen säga när en 11-åringen gör lättsmält rap över ett discoaktigt DJ Mustard-beat bättre än dig? Detta är nämligen fallet när det kommer till Sophia Grace — känd från att ha framfört Nicki Minajs succé Super Bass hos Ellen Degeneres — som nyligen släppte videon till singeln Best Friends. Med över 5 miljoner views på mindre än en vecka så verkar det stå klart att detta inte är den Friday många skulle vilja påstå.

Men hur stor är egentligen chansen att du och dina bästa vänner får höra låten nästa gång ni uppsöker en klubb? Säkrare vore det kanske att blanda ut bålen på något kommande barndisco — men för att undvika kombination alkohol och minderåriga så har remixmagikern Y2K förvandlat denna vänskapens ode för alla åldrar till en mer adrenalinartad banger med all dess betydelse. Se eran helg som räddad och glöm inte att besöka Soundcloud ifall du vill säkra denna nytappning för framtida dj-sets.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg