En hel del hände under Kanye Wests första modevisning — bland annat ny musik!

8:00 13 Feb 2015

Screen Shot 2015-02-12 at 23.05.16

Jag vet att bloggen har varit något dedikerad till Kanye West denna vecka, men vad ska man göra när Yeezy Season äntligen är här? Ett mantra inom familjen West och Kardashian verkar i alla fall vara att break the internet, och under natten gjorde just rapparen i förhållandet detta. Portarna öppnades då för en inblick i illuminatifabriken med 2010-talets främsta — självutnämnda — renässansmans första modevisning i New York.

Bland de närvarande under denna ritualliknande demonstration fann vi flera kända ansikten som Rihanna och Beyoncé, men den riktiga stjärnan var utan tvekan den nya skokollektionen Yeezy Boosts. Under månaden har vi givits ett flertal smakprov på de höga 750:s, men här kunde vi även finna en rad låga modeller från Yeezus och Adidas samarbete, samt klädesplagg, ack så många klädesplagg, för endast två ögon att konsumera. Man borde väl skatta sig lycklig ifall man har råd med ett skosnöre.

Men skor och kläder var bara några av alla höjdpunkter – nedan följer flera.

Ja, för vad vore egentligen en modevisning i Kanyes regi utan lite ny musik? Vi har måhända inte ett datum för när det obetitlade albumet förväntas landa bland skivhyllorna, men halvdana inspelningar av Yeezus-uppföljarens första låt Wolves är alltid något. Tillsammans med Chicago-sonen Vic Mensa och den ständigt enigmatiska Sia verkar Kanye här ta ett logiskt nästa steg över en produktion av Sinjin Hawke och norska Cashmere Cat.

Det doftar 808s & Heartbreak — minus det sista får vi väl ändå hoppas för Norths skull — om detta och jag för en klagar inte. Vi gör alla bäst i att tacka de stackare som fångade detta på film, något säger mig att illuminati-sekten hade en äkta sittning i Lucifers ära senare under natten på deras bekostnad. Någonstans svär väl nostalgiskt uppgivna fans över hur de saknar ”gamla Kanye” utan att förstå dessa människors uppoffringar, för vem vet vad som sker bakom stängda dörrar när alla dessa branschnamn samlas? Gyllene bägare, blod och satanistiska totempålar? Bara foliehattar på Twitter vet.

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp