SXSW-besökare älskar uppenbarligen Putin och band som inte existerar

4:37 18 Mar 2015

     Bild via ABC.     

Det är återigen dags att debattera huruvida hipster är en numera substanslös term med urpsrung i 40-talet eller en äkta farsot ute efter riktiga musikälskare. För nog är detta vad Jimmy Kimmel försöker klassa SXSW:s besökare som med det återkommande segmentet Lie Witness News. Ni känner säkert igen konceptet där en reporter beger sig ut på en populär musikfestival för att ställa frågor till besökare om påhittade band. Svaren är likt alltid roande även fast intervjuobjekten inte är jazzälskande opiumtorskar från förr. Som vanligt är det fascinerande och se exakt hur långt vissa kan gå för att framstå som hippa eller vad de nu försöker göra. Min personliga favorit är tjejen som blir genuint glad över att ryska funkbandet Vlad & The Putins frontman gjorde entré på en häst under en spelning — hon borde dock ha sett igenom lögnen då det helt uppenbart handlade om en björn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg