Se när Kanye West intervjuas av Elon Musk för Time Magazine

2:50 16 Apr 2015

Medan det kommande albumet So Help Me God slutförs i form av ett cermoniellt uppvaktande i någon undangömd katakomb vid Vatikanen fortsätter Kanye West att erövra världen.

Från att ena dagen lamslå sociala medier med en tweet, till att bada, eller ja, försöka vandra över en armenisk svandamm — nu finner vi rapparen, producenten och modeagigatorn på Time Magazines omslag som en av världens 100 mest inflytelserika personer. En lista som täcker upp alla hörn av världens populärkultur och relationer med bland annat frun Kim Kardashian, Malala Yousafzai samt Yeezus största beundrare: påven.

Rampljuset är dock ett Kanye konsumerar, som alltid annars på toppen av de utnämnda titanerna. Huruvida den omtalade artisten anser sig tillhöra den grekiska mytologin eller en mer samtida definiton av gudagestalterna står kanske klart med det kommande albumet. Tills dess får intervjun nedan, av ingenjören och entrepenören Elon Musk för den legendariska tidskriften, duga som inspirationell prosa. Här talar Kanye om allt från drömmen att bli tv-spelsutvecklare till en ödmjuk raljering kring de senaste årens satsning inom modebranschen. En någorlunda jordnära frälsare med det hyperboliska egot i behåll som vanligt.

”Vad är det som gör magi magiskt? Faktumet att ingen tror att det är möjligt.” — Okej, bra, trolla fram det där albumet nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg