Musikvideo: A$AP Rocky tar chanser i en psykedelisk värld och lyckas

9:06 20 Maj 2015

Med sitt kommande album A.L.L.A. planerar A$AP Rocky att ta sin musik i en ny beryktad riktning — av den psykedeliska sorten. Under inspelningen av uppföljaren till debuten Long Live A$AP skall droger likt LSD varit en av rapparens största influenser, vilket blir uppenbart med den nya låten passande nog döpt efter den hallucinogena drogen.

Det var under natten som ingen annan än den samtida legenden Lil B premierade den neonskimrande musikvideon via sin Twitter. Precis som den nynnande och Tame Impala-doftande låten är det något av en hypnotiserande resa, långt ifrån Rockys gamla Houston-influenser men samtidigt nära till karriärens tidiga samarbetena med Clams Casino. Resultatet är något progressivt för rapparen, en knarkig romantisering från en artist som annars avstår ballader. Men med nya influenser måste chanser tas och än så länge banar detta inför något gott när At Long Last A$AP landar i butiker 2 juni.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp