Musikvideo: Tidal förlorar mot internet när Feeling Myself med Beyoncé och Nicki Minaj släpps

6:00 19 Maj 2015

Bild via Tidal.   

Tårar och hjärtekross övergick till tårar och eufori under natten när Jay-Z — i ännu ett försök att etablera Tidal som ett realt hot mot den illuminati-fruktande omvärlden — släppte en ny musikvideo till den Beyoncé-assisterade låten Feeling Myself från Nicki Minajs senaste album. Men eftersom den numera Spotify-beefande rapparen är i maskopi med Satan var det nya spektaklet exklusivt för Tidal, vilket var en strategi mer outhärdligt än företagets lansering.

Men om det är några som inte räds de dräpande orden från en nutida Hov-freestyle så är det sociala mediers tappra själar, för kort efter att videon släpptes började den få spridning utanför Tidal. Sedan var alla helt enkelt en del av en färgsprackande resedagbok. Slutdestination? Coachella. Guider? Bara rap och pops absoluta tyngsta namn med en oslagbar kemi.

Håller videon låtens ”pretty on fleek”-mått? Med tanke på att hamburgare, memes och konspirationsteorier kring Tyga-dissar redan ockuperar flöden idag, ja, allt här nedan är praktiskt taget perfekt. Den stora frågan är dock huruvida ett spår från ett 2014-album precis blev årets sommarplåga? Vi vågar gissa på det.

Se hela videon här.

Något säger mig att basketlaget Chicago Bulls kommer uppleva en uppåtgående kurva i sin merchandiseförsäljning? I slutändan vågar jag nog gissa på att de är den stora vinnaren i jämförelse med Tidal, det pandemi-esquea panikutbrottet på Twitter när Feeling Myself släpptes talar för att människor ännu inte är redo att betala för att mer pengar ska gå till de med redan en massa pengar — och hamburgare som sagt:

En kommentar | “Musikvideo: Tidal förlorar mot internet när Feeling Myself med Beyoncé och Nicki Minaj släpps”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. NameBiography skriver:

    wow! It’s Amazing

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp