Donald Trump och SD-retorik — se när Jon Stewart sågar den nya presidentkandidaten

12:58 17 Jun 2015

Något sjukt och utom denna värld hände igår på andra sidan Atlanten. Den excentriska miljadären som är Donald Trumps tupé planerar att ställa upp i racet för att bli republikanernas kandidat i det kommande amerikanska presidentvalet — ironiskt nog till tonerna av Rockin’ in the Free World. För utöver ett flertal byggnader och dokusåpor har denna mångsysslande företagare ett antal planer för hur hans land åter kan bli ett storslaget sådant — dessa planer involverar bland annat en gigantisk mur vid gränsen till Mexiko, SD-retoriken kring alla de mord, våldtäkter och droger som följer invandring håller denna man inte tillbaka på.

Medan Trump förbereder sin jobbansökan finner vi Jon Stewart i ett annan del av det politiska spektrumet, med bara några veckor kvar som värd för The Daily Show. Vad som skulle kunna bli en bitterljuv tid har nu blomstrat ut i fullständig hysteri med Stewarts mest älskade galenpannas planer för presidentskapet. Under natten tacklade satirikern Trumps tillkännagivande — eller ”gåva från himlen” — med ett tio minuter långt segment där tupér och handgester synas längstmed sömmarna. Det hela mynnar ut i någon grabbig sex-liknelse före korrespondenten Jessica Williams tar Stewart ner på jorden igen, men till en viss del kan jag förstå Stewart när hans anställning ändå börjar nå sitt slut — Donald Trump är verkligen en dåre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg