Drake försöker sätta punkt på Meek Mill-beefen med Back 2 Back

3:50 29 Jul 2015

En vecka har gått och fortfarande är bråket mellan rapparna Drake och Meek Mill på allas läppar. Efter att ha besvarat anklagelserna om spökskrivna låtar förra helgen med Charged Up är Drake nu åter tillbaka med en ny disslåt vid namnet Back 2 Back.

Det är med ett betydligt hårdare beat som Drake än en gång tar kommandot i denna dispyt. Efter att ha besvarat Meeks oändliga rant i äkta silkeslent Drake-manér med ett tillbakadraget beat och subtila dissar gör han nu raka motsatsen, vilket kan tolkas som ett försök från Toronto-sonen att sätta punkt på beefen. Låtens sista rad lyder ändå ”I took a break from Views, now it’s back to that” vilket borde betyda att all fokus kommer ligga på kommande albumet Views From the 6 härifrån. 

Om internet fann underhållning i anklagelserna mot Drake förra veckan har nu de två rapparna bytt roller. Redan när Charged Up släpptes fylldes Meek Mills instagram direkt med batteriemojis och då menar jag verkligen varenda bild, på en lördag, vem har ens tid för rapbeefs då?

Det är uppenbart att tiden då rapfans kunde få vänta i månader på en låt som Ether är förbi. Nu lär du istället vara kvick, annars är det upp till internet att bestämma ditt öde och de är allt annat än förlåtande. Fråga bara Funkmaster Flex som skulle ha släppt en disslåt från Meek i måndags.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp