Trailer: Game of Thrones sjätte säsong utlovar våld och mycket mer än så vet vi inte

10:09 8 Mar 2016

Med våren kommer även vintern, det vill säga en ny säsong av Game of Thrones, och med den nya trailern är det uppenbart att ingen har en aning om hur detta ska sluta.

När den förra teaser-trailern – stor betoning på teaser här – släpptes verkade det nästan som att HBO var redo att hålla tillbaka på allt rörligt material före premiären av Game of Thrones femte säsong. Serien är ju trots allt ett sånt världsfenomen att de nu har valt att sluta ge kritiker en förhandstitt på de kommande avsnitten, rädda för en repris från förra året då fyra avsnitt läckte.

Men vi talar ändå om en väldigt oförutsägbar tv-serie, som till och med har passerat böckerna de är baserade på, och lagom till att våren börjar smyga fram överraskas vi med en ny trailer – likt en påminnelse om att vintern fortfarande är på ingång.

I den sjätte säsongen för vintern också med sig våld, en hel del sådan i äkta Thrones-manér, när religiösa extremister ställs mot kungahuset i Kings Landning, medan Davos och Melisandre är redo att befria Jon Snow från hans rätt döda tillstånd – för kom igen, visst har vi en återuppståndelse på gång? Ja det lär bli en rätt spännande säsong när verkligen ingen har någon aning om vad som komma skall, jag tror knappt George RR Martin vet själv om jag ska vara helt ärlig. Vi kan dock alltid räkna med att det lär bli en del blodiga svärd, drakar och garanterat några kontroversiella samt incestiösa såpoperor – och helt utan någon relation till det: ja Hodor är tillbaka, Hodor!

Se hur Game of Thrones försöker behålla ditt intresse genom att aktivt inte visa klipp från feta actionscener med Jon Snow i här nedan.

Jag är redo att recappa avsnitten i vår även fast HBO tänker göra det svårare för mig. Det är dock struntsamma, get hyped #cleganebowl

En kommentar | “Trailer: Game of Thrones sjätte säsong utlovar våld och mycket mer än så vet vi inte”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. d skriver:

    skrek mest rakt ut när jag hörde låten i bakgrunden, FINASTE wicked game

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg