Vad kommer de välja? En närmare titt på trailern till Trainspotting 2

3:38 3 Nov 2016

Edinburghs ökända dårar är tillbaka och lustar fortfarande efter livet i en efterlängtad trailer.

Efter en lång väntan är äntligen den första trailern till Trainspotting 2 här. 20 år efter Danny Boyles kultrulle återvänder regissören tillsammans med Ewan McGregor och gänget – renare när det kommer till heroin och toalettbesök, men med en vardag fortfarande mer trasslig än somligas.

Likt hur föregångaren var baserad på Irvine Welsh bok vid samma namn är uppföljaren en filmatisering av den inte riktigt lika hyllade fortsättningen Porno. Huruvida det skulle bli en film av romanen har diskuterats länge och i januari nästa år kommer den outhärdliga längtan att förverkligas med rörligt tumultartade bilder där allt och inget tycks ha förändrats. Men kan den omtalade återkomsten leva upp till förväntningarna? Låt oss se vad 2 minuter av filmen kan säga oss.

Edinburgh ser fortfarande ut som sinnesbilden av ekonomisk dekadens, men de har i alla fall pyntat puben med lite häftiga gröna lampor.

Historier upprepar sig själva när snutar jagar pundare och hustlare nerför gatorna, men den här gången är det inte Rent Boy som har ledningen – så vitt vi vet.

Om du hade en crush på Diane – spelad av den fantastiska Kelly Macdonald – för 20 år sen så lär den inte ha släppt än, precis som den inte har gjort det för Rent Boy.

Begbie är fortfarande en urspårad dåre, och varför ser vi inte Robert Carlyle i mer nuförtiden?

Droger kommer konsumeras.

Droger kommer säljas.

Droger kommer fucka upp allt.

Men bland kaoset ser allting ändå jävligt vackert ut från ett avstånd när du väljer livet och än så länge ser Trainspotting 2 väldigt lovande ut, från ett avstånd.

Från britpop och ravemusik till sträck och panik, ”T2” har premiär 27 januari.

En kommentar | “Vad kommer de välja? En närmare titt på trailern till Trainspotting 2”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Janet Anderson skriver:

    Hej allihopa. Jag såg kommentarer från personer som redan har fått sitt lån från CHRISTY WALTON och sedan bestämde jag mig för att söka efter deras rekommendationer och för några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget bankkonto ett totalt belopp på $ 30.000 som jag bad om. Det här är verkligen en bra nyhet och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via deras email (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu att jag har fått lånet jag begärde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp