S: Indie-rnb-ambient-fusion-rock-hiphop-soul (????) + Pootie Tang :)

4:27 19 Nov 2013

sadatay.gif

Okej, säg hallå till Sugg Savage, ena halvan av gruppen AKOKO som gör nån sorts fusion-genre som de själva kallar ”indie rock hiphop soul”. Jag brukar ju inte vara den som gillar att sväva ut genremässigt, allt som inte är rap eller R&B är ”annan musik” för mig, och även inom rap och R&B brukar jag ha svårt för musik som flörtar för mycket med andra genrer. MEN det finns alltid undantag, och mitt senaste undantag är Sugg Savage fantastiska Scorpio Season som jag helt ärligt först lyssnade på enbart på grund av det gif-animerade omslaget ovan + att den har Pootie Tang som featuring. SA DA TAY!!!

Visst är den fin? WA-DA-TAH!!! På riktigt jag vet inte ens vad denna genre skulle kallas, men jag gillar det! Sine your pitty on the runny kine!!

Såhär låter det när Sugg gör musik tillsammans med Sloane Amelia i AKOKO:

För mer kul från Sugg följ henne på twitter och soundcloud + kolla in AKOKO!

4 kommentarer | “S: Indie-rnb-ambient-fusion-rock-hiphop-soul (????) + Pootie Tang :)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ida skriver:

  Hej VBDFR!
  Jag har en fråga, kanske främst till Petter, vart går man ut i GBG om man gillar rap?
  Besöker Göteborg i helgen med ett gäng vänner och har ingen koll!

 2. b-boy skriver:

  eeuww rysningarna som uppstår av ”musikskribenter” som påstår sig enbart gilla hiphop/rnb. Till att börja med, nej, det gör du inte, du är inte från ett ghetto i USA (tror dock att dom där borta har ett öppnare sinne än du verkar ha). Nr 2: Hur i hela fridens dagar kan någon tycka att det skulle vara en positiv sak att bara gilla en genre? Hela denna mening borde vara standardmallen för att INTE bli anställd som ”musikskribent” : ”Jag brukar ju inte vara den som gillar att sväva ut genremässigt, allt som inte är rap eller R&B är ”annan musik” för mig, och även inom rap och R&B brukar jag ha svårt för musik som flörtar för mycket med andra genrer. ”

  Med vänlig hälsning Hatarnas Mamma

 3. Ida skriver:

  hey B-boy. Alltså. Snark. De är inte anställda som några generella ”musikskribenter”. De bloggar här för att skriva om HIPHOP. Du kanske kunde ana det av namnet på deras pod/blogg?

  SEN EN ANNAN MYCKET VIKTIGARE SAK TILL SANNA:
  Längtar till du ska skriva om Love and hip hop. Bara så du vet. Glöm inte att du lovat ett inlägg i veckan ;)

 4. Hi! I’m a Passionate blogger exploring diverse topics in the world of entertainment, weaving words to share insights and ignite conversations. Crafting content to inspire, inform, and connect with a global audience. Let’s embark on this journey together.
  온라인 바카라 사이트 빠

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg