H: Inför avsnitt 49 med Ivory

11:49 21 Nov 2013

 

I förrgår fick jag se Zlatan och landslaget spela fotboll LIVE när Sverige förlorade mot Portugal. Det var den viktigaste matchen jag sett live och känslorna var ner och upp. Eller det var mycket frustration men det var också extremt uppåt ett kort tag. Det var när Zlatan gjorde 1-1 och 2-1 som hela arenan vrålade och kaosade. Inklusive de kanske 4-5 rikskända svenska rappare + den legendproducent som satt på samma del av läktaren som mig. Stockholms-rapparen Ivory On The Beat var dock inte på plats. Han avslöjade i en sms-intervju genomförd under matchen att han såg matchen framför TV:n. 

Just den informationen kanske inte är jätteintressant för de rapintresserade läsarna av bloggen ‘Vad blir det för rap?’, ni kanske snarare vill höra lite mer om Ivorys rapmusik? Tur då att VBDFR igår spelade in en telefonintervju med Ivory! Intervjun kommer komma med i avsnitt 49 (först kommer avsnitt 48 med Meron Mangasha) nästa vecka. Vi pratade bland annat om hans rappande, hans beats och han pratade upp sitt kommande album Molnfällan (30 november). Så håll koll när avsnitt 49 kommer. Ni hör de första smakproven av Molnfällan nedan, överst här är Andreas Kleerup – kanske årets bästa sångkoncept?

 

 

Missa inte heller de andra läckta låtarna från Molnfällan: Trappadons choppade och skruvade mix av Gamla Känslan Nya Soundet och singeln Pengarna (som ni även finns på itunes/spotify).

 

 

Av: Hugo

En kommentar | “H: Inför avsnitt 49 med Ivory”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 온라인카지노 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG