AVSNITT 50!! MED 3D NA’TEE & HASAN RAMIC!

12:06 2 Dec 2013

avsnitt_50_a.jpg

 

SHOO!!

VBDFR släpper sitt tredje (!!!!) avsnitt på en vecka! Vi har nått avsnitt 50, herregud! Finns det något bättre sätt att fira denna födelsedag än att samlas för att hypea inför vår stora fest som äger rum torsdag (NU PÅ TORSDAG) femte december? VBDFR fyller två år och som ni säkert redan vet vid det här laget så firar vi det tillsammans med våra kompisar i Hammertime (som fyller ett år! GRATTIS!!) med en FET JVLA FEST! Avsnitt 50 ägnar vi därför åt att prata om vår helt galna line-up beståendes av Rawda, Mack Beats, Jaqe, Grillat & Grändy och 3D Na’Tee!!! Vi pratar om hur glada vi är att äntligen få höra musik från Rawda, hur både Mack Beats och Jaqe har haft ett strålande år 2013 och om hur Grillat & Grändy vunnit våra hjärtan och ändrat vårt sätt att snacka.

MEN!!!! För att verkligen hypea upp oss ringer vi ett TRANSATLANTISKT samtal till 3D Na’Tee i New Orleans. Hon tog en paus från Thanksgiving-bestyren för att berätta vad vi kan vänta oss av hennes show och vad hon förväntar sig av Sverige. Nervositeten i studion var enorm, men Na’Tee visade sig vara precis lika trevlig och härlig som vi föreställt oss och nu är vi SVINPEPPADE på att få välkomna henne till Stockholm!

Så kära lyssnare!! Tack för de här två åren, vi har verkligen haft skitkul, missa inte att fira med oss på torsdag! Mer info om kvällen hittar ni här och till exempel här! Vi ses på torsdag!

 

 

Klicka här för att lyssna i iTunes.
Klicka här för att nå RSS-feeden.
Klicka här för att komma åt vår Spotify-lista med alla sånger (som finns på Spotify) från alla våra avsnitt.

 

Musiken i avsnittet:

1. 3D Na’Tee – Roll My Carpet Out
2. Rawda – Bli inte sur
3. Jaqe – Oprah
4. Mack Beats & Jaqe – Centrum (Album Version)
5. Grillat & Grändy – Vafan Händz
6. 3D Na’Tee – The Coronation

OCH MISSA EJ DETTA VAD NI ÄN GÖR TACK:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg