S: Nytt från 3D Na’Tee!

7:29 17 Feb 2014

3d.jpg

Vi i VBDFR älskar 3D Na’Tee. Vi älskar henne inte bara för att hon är en av de absolut bästa rapparna just nu, vi älskar henne också för att hon under sitt sverigebesök visade sig vara en genuint härlig och trevlig person. Att vi såg till att hon fick göra sitt livs första utlandsspelning är fortfarande en av de saker vi genomfört som jag är absolut mest stolt över, hey det är typ en av de saker som jag som person genomfört som jag är personligen mest stolt över. Det va stort!

Jag väntar otåligt på hennes kommande mixtape som jag vet kommer totalt mörda typ allt och alla, och blev väldigt glad när vi idag fick lite nytt från Na’Tee i form av hennes ADD Freestyle. ADD är en YouTube-kanal som Russell Simmons bossar över, och de har nyligen skickat ut ett filmteam för att följa Na’Tee och göra en liten dokumentär om henne, ser extremt mycket fram emot att se resultatet!

Best chick in the game/ and I can murder every rapper with a dick in the game

2 kommentarer | “S: Nytt från 3D Na’Tee!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노사이트 .COM

  2. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노사이트 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG