H: Go Jul, nu kör vi BOOM

4:08 17 Dec 2013

Ojoj vad länge sen det var jag lyssnade på julmusik, det känns som att det var nästan ett år sedan sist. Det känns så pga det var nästan ett år sedan sist. För mig går tiden exakt så snabbt/långsamt som den gör enligt klockan. Tiden går varken ”så fort” eller ”så långsamt”. En minut är en minut. En timme är väl några tusen sekunder. Jag upplever tiden så eftersom jag är en tidsrealist. Det är antagligen en liten del av anledningen till att jag gillar att lyssna på lite julmusik med ungefär ett års mellanrum, det råkar bli kring jul varje år. Eller så är det för att julen är överallt och jag blir påmind av min omgivning. Nu är det dags igen hursomhelst, här är Eric Bellingers gamla juldängor från förra veckan. Lyssna på Your Favorite Christmas Songs:

Bästa sången är Aint No Santa med Problem så att ni vet. Ni kanske också borde veta att denna julskiva är ca 30% så bra som resten av musiken Eric Bellinger släppt i år har varit, men resten av musiken han har släppt är inte julmusik så…

…vill ni av nån anledning höra något från Eric Bellinger som är 100% bra? Lyssna här nedan på Just Do It från november med underskattade Kid Ink. Två LA-sångare som bara väntar och väntar på att få sjunga över lite fler DJ Mustard eller P-Lo beats. På Just Do It fick de nöja sig med ett Metro Boomin-beat. Om ni vill höra ännu mer så finns 13 till Eric Bellinger-sånger på livemixtapes.

GOD JUL!
WHATEVER?!?
XOXO

Av: Hugo

3 kommentarer | “H: Go Jul, nu kör vi BOOM”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 토토사이트 .COM

 2. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 토토사이트 .COM

 3. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노검증업체 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg