PODCAST: Avsnitt 133 – Biggie Juke feat. Z.e & Simon Superti

4:15 24 Jul 2017

”På min låt Ghetto misstänkta säger jag ’på bara två år jag har sett sju grabbar försvinna’. Från början sa jag fem. Vi har varit tvungna att göra om den där texten sen vi började jobba med låten, på grund av att två till människor har dött.”

Avsnitt 133 är ett specialavsnitt av VBDFR inspelat i Tensta i Stockholm i juli 2017, samma dag som Biggie Jukes debut-EP Big Man Big Plans släpptes. Biggie berättar om låtarna på EP:n, om sin musik och sina tankar kring den. Med i intervjun är också Biggie jukes Tensta-rapkollega Z.e, nyss tillbaka i frihet, Biggies manager Gringo samt Uppsala-artisten och producenten Simon Superti, som producerat samtliga låtar på EP:n.

Hör om hur Bigge och Z.e’s vänskap började med bråk, om ciabbatabröd för 1 kr styck på Risingeplan, hur Biggie Juke fick sitt rapnamn, soppåsar fyllda med texter från Z.e’s cell, och hur det gick till när Cherrie, en grammisnominerad superstjärna för vissa men helt enkelt ”syrran” för Biggie, hamnade på EP:n.

Lyssna i din podcast-app eller rakt HÄR:

 

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud (äldre avsnitt)


Sånger från avsnittet:

 1. Biggie Juke feat. Aden – Ghetto misstänkta
 2. Biggie Juke feat. Z.e – Västerorts finest
 3. Bigge Juke feat. Z.e, Jaffar Byn & Simon Superti – Vart har jag dig?
 4. Biggie Juke feat. Jaffar Byn – Ingemansland
 5. Biggie juke feat. Abbe 10sta (& Cherrie) – Gamla minnen
 6. Biggie Juke – Omringad (FTP)
 7. Biggie Juke feat. Adel & Abbe 10sta – Welcome to the Jungle

Se videon till Ghetto misstänkta här:

Lyssna på Big Man Big Plans här:


Tack till alla som stöder oss på Patreon! Vi uppskattar det enormt!
Besök länken om du också vill stödja oss: www.patreon.com/VBDFR!

Varför? Hur? Vad? Läs här.

Eller köp MERCH! Vi har en ny shop med nya sweatshirts, t-shirts och påsar i en hel del olika tryck! Kolla in printmotor.com/vbdfr!

(Vi har lite gamla grejer på vbdfr.tictail.com också)

 S/O till vår redovisningsbyrå Åhnberg & Partners som fixa vår ekonomi!

6 kommentarer | “PODCAST: Avsnitt 133 – Biggie Juke feat. Z.e & Simon Superti”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: [drogunduspellcaster@gmail.com] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom [drogunduspellcaster@gmail.com]

 2. BARBARA VANIN skriver:

  hej alla är här för att dela mitt vittnesbörd om hur jag fick mitt äktenskap tillbaka på rätt spår, jag blev gift för 7 år sedan och allt gick bra och vi var lyckliga eftersom jag älskar min man så mycket och han älskar mig också, vi hade två barn för några veckor sedan märker jag förändring i min mans beteende som kommer hem sent på kvällen jag trodde det var bara på grund av möten på kontoret men det blev värre då bestämde jag mig för att fråga honom, han gick bara bort från mig och över 4 natt ut sidan jag var förvirrad jag ringde honom på telefon men vägrade att hämta mitt samtal han kom tillbaka den 5: e natten och berättade att han vill ha skilsmässa jag var överraskning jag trodde det var ett skämt jag ber honom att sluta senare jag ny han hade en tjejvän utanför jag gjorde allt jag kunde för att få honom tillbaka men all nytta, en dag jag sökte på Internet för att få min man tillbaka jag såg ett vittnesbörd om hur Dr Luka hjälpte en kvinna fick sin man tillbaka jag sa låt mig försöka, jag kontaktar Han med sin e-postadress och berättade för honom vad som går igenom och han lovar att hjälpa mig och han hjälper jag och jag gjorde vad han ber mig att göra efter 3 dagar min man kom hem och gick ner på knäna och ber mig att förlåta honom och att han inte vet vad som kom över honom, jag var så glad och jag tackar dr luka för att få mitt äktenskap tillbaka på rätt spår, om du har samma problem eller liknande, bara kontakta dr Luka nu och få ditt böne svar kontakta honom med sin e-postadress whiteancientmagicspell@gmail.com och var glad som jag

 3. BARBARA VANIN skriver:

  hej alla är här för att dela mitt vittnesbörd om hur jag fick mitt äktenskap tillbaka på rätt spår, jag blev gift för 7 år sedan och allt gick bra och vi var lyckliga eftersom jag älskar min man så mycket och han älskar mig också, vi hade två barn för några veckor sedan märker jag förändring i min mans beteende som kommer hem sent på kvällen jag trodde det var bara på grund av möten på kontoret men det blev värre då bestämde jag mig för att fråga honom, han gick bara bort från mig och över 4 natt ut sidan jag var förvirrad jag ringde honom på telefon men vägrade att hämta mitt samtal han kom tillbaka den 5: e natten och berättade att han vill ha skilsmässa jag var överraskning jag trodde det var ett skämt jag ber honom att sluta senare jag ny han hade en tjejvän utanför jag gjorde allt jag kunde för att få honom tillbaka men all nytta, en dag jag sökte på Internet för att få min man tillbaka jag såg ett vittnesbörd om hur Dr Luka hjälpte en kvinna fick sin man tillbaka jag sa låt mig försöka, jag kontaktar Han med sin e-postadress och berättade för honom vad som går igenom och han lovar att hjälpa mig och han hjälper jag och jag gjorde vad han ber mig att göra efter 3 dagar min man kom hem och gick ner på knäna och ber mig att förlåta honom och att han inte vet vad som kom över honom, jag var så glad och jag tackar dr luka för att få mitt äktenskap tillbaka på rätt spår, om du har samma problem eller liknande, bara kontakta dr Luka nu och få ditt böne svar kontakta honom med sin e-postadress whiteancientmagicspell@gmail.com och var glad som jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp