S: VBDFR goes modeblogg

9:19 12 Dec 2013

ida.jpg

Hej!! Jag är fortfarande i någon sorts återhämtningsfas efter vår extremt feta tvåårsfest + helgen med Na’Tee & Yankee, jag har typ inte ens orkat lyssna på ny musik den senaste tiden. MEN självklart ska jag ta tillfället i akt och förvandla den här bloggen till en modeblogg när chansen ges. Vi fick en fråga från Ida som undrar var man köper ett par leggings i paisleymönster och det kan jag absolut svara på!!

Jag hade en gång ett par paisleymönstrade leggings från asos som var i typ patchwork-mönster, hjälp vad jag älskade dom!! Tyvärr finns de inte att få tag på längre och mina är helt sönder, sörjer det varje dag. Jag har dock fortfarande kvar en klänning i samma mönster :)

Mina enda nu levande paisleyleggings (som jag använder typ minst en gång i veckan) har jag köpt på ebay, lyckas tyvärr inte hitta de där just nu. DÄREMOT finns det ett par fina på karmaloop, de är inte svindyra, kolla här. Love Melrose har fina i flera färget, tex röda och blåa. Det finns också ett par schyssta på boohoo som inte är så dyra.

Så, varsågod för konsumentupplysning :)

3 kommentarer | “S: VBDFR goes modeblogg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ida skriver:

  Men tack! Det blir nog de från karmaloop :))

 2. Emma Watson skriver:

  Thanks for sharing such a Excellent Blog! We are linking too this particularly great post on our site. Keep up the great writing.
  assignment help

 3. Bekean Loinse skriver:

  I am grateful for the courage you displayed in tackling such profound fnf topics. It takes great skill to navigate the intricacies of life and distill them into words that resonate universally.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp