Vår 2-årsfest var som en dröm <3

12:19 10 Dec 2013

 

Kära Maja K. Det är måndag idag och vi väljer att tolka din kommentar som att den är skriven helt utan ironi. Det här är vad vi har att säga om vår fest och den fantastiska helg som varit:

Sanna:

Idag är det måndag 9e december och jag borde egentligen ha fullt fokus på min hemtenta som ska in fortare än jag vill tänka på, men något hindrar mig från att komma in i pluggzonen. De senaste dagarna har varit några av de bästa och mest minnesvärda i mitt liv, och jag tänkte försöka sammanfatta lite vad jag och resten av VBDFR har varit med om.

I torsdags morse åkte jag, Petter och Hugo bil svintidigt till Arlanda för att hämta en av mina favoritrappare någonsin, 3D Na’Tee. Helt ärligt… jag har typ aldrig varit så nervös i mitt liv! Det är liksom inte varje dag du sitter inklämd i baksätet på en bil med någon från din topp tre. Min nervositet släppte dock ganska snabbt när det visade sig att både Na’Tee och hennes hypeman Curtis AKA Yankee var två extremt härliga personer. Vi gick för att käka frukost och det kändes direkt som att vi satt oss ner med några gamla kompisar vi inte sett på länge. Jag och Na’Tee bondade över ett av våra gemensamma favoritalbum, självklart Foxy Browns episka Broken Silence, och alla lolade ordentligt åt att Hugo kanske är en av de enda i världen som lyssnat på Master P innan han lyssnade på Nas.

Efter frukost drog vi hem till Hugo där ingen mindre än Mats Nileskär snart dök upp och genomförde en intervju med Na’Tee i Hugos sovrum (så sjukt???). Hon chockades av Mats enorma kunskaper om New Orleans musikscen, och trodde först att han ljög när han sa att han försökt intervjua henne sedan 2007. Under intervjun med Mats ägnade sig Hugo och Curtis åt lite male bonding baserat på deras stora gemensamma kärlek till Saints, jag satt i soffan mitt emot och det kändes som att de lika gärna kunnat snacka ryska eller något annat språk som jag inte kan, men det var en fin stund att få bevittna :)

Festen va så nice!! Ison & Filles nya video hade premiär, kolla in den här. Sen spelade Rawda tillsammans med 14X-kollegan Gabbe (SÅ BRA, jag har aldrig sett dom live innan, blev liksom chockad av hur bra det var, ÄLSKAR Rawda!), även Mack Beats & Jaqe och Grillat & Grändy spelade. Alla gjorde väldigt bra ifrån sig och stämningen va nice!

Asså 3d Na’Tees konsert ska vi inte ens snacka om. Jag gick runt med ett stort jävla flin och bara tog in allt. Att vi fick detta att hända? Bland det bästa jag gjort. Ni som är bekanta med min musiksmak, och med vad jag gjort med min blogg (och med podden) vet att jag brinner för att lyfta fram rappare som inte får den uppmärksamhet de förtjänar. Att stå där bland massa peppade människor och på scen få se en av de rappare som jag lyssnat mest på, som jag sett upp till mest och som jag också tjatat mest om till andra, och veta att jag har del i att vi fick detta att hända. Att se folk i publiken rappa med till varje rad. Det va stort! Att se Petter som DJ bakom Na’Tee och Yankee dra av sin egen lilla show i linne och shorts. Fy fan va fett det va!!!!!


Foto: Nyp0n

Dagarna efter festen gav Na’Tee en rad intervjuer som kommer dyka upp lite här och var framöver. Redan nu kan ni lyssna på när hon gästade Amie i Metropol, kolla in det här! Självklart spelade vi in en intervju med henne som kommer i podden om någon vecka eller så.

Helgen fick ett extremt fett avslut på Nöjesguidens julfest, där både Yankee och Na’Tee chockades av hur tunga både Abidaz och Lilla Namo var. ”You think she’d wanna do a song with me?” frågade Na’Tee mig när Namo stod på scen. Abi fick även höra Na’Tee rappa lite kort i den svinkalla decembernatten. Jag typ dog där och då.

Helt ärligt. Vi tog hit en av våra favoritrappare och det slutade med att vi fick två nya vänner för livet. Vi har haft så många härliga samtal under helgen, om livet, om musikbranschen, om Sverige vs. USA, om politik, om rappare vi gillar och inte gillar. När Na’Tee i lördags kväll sa att hon inte ville åka hem var jag nära att börja gråta. Jag tröstar mig dock med att detta garanterat inte var hennes och Yankees sista besök i Sverige, och för alla er som missade henne i torsdags är det obligatorisk närvaro på hennes nästa show här. Om jag får som jag vill kommer det inte dröja länge tills nästa gång de står på svensk mark.

 

Petter:

void(0)

Den här bilden är inte så bra eftersom jag tog den från DJ-båset mitt under brinnande spelning (herre-JVLR va kul jag hade där) men den är en av mina favoritbilder från helgen. Så mycket <3! Jag, Hugo, Amat och Hasan gjorde vårt för att allt detta skulle bli av men utan allt hårt arbete av Sanna och världens bästa på det här med bokning och ”club”, Julia Frändfors, hade det aldrig blivit något alls. Internationellt rap-systerskap TURNT UP TO THE MAXIMUM

 

Hugo:

Fan vad kul det var. Fan vad fett det var. Hur kul? Hur fett? Så här kul och så här fett:

 

 

Alltså om ni missade själva konserten eller bara vill återuppleva lite, 3D Na’tee har re-instat massa av alla ni fantastiska konsertdeltagares videoklipp från konserten. Så gå in och kolla på dem här medan de fortfarande ligger rätt nyligen i hennes insta-flöde. Na’tee och Curtis var världens gulligaste och bästa gäster Sverige någonsin sett tror jag. Jag håller med allt Petter och Sanna skrivit om festen ovan, den var fantastisk! Alla var så snälla och verkade ha så kul. Alla live-akter var sjukt tunga! Hasan, Julia, Sanna, Amat och Petter <- ni är så bra!

Ett stort tack till alla var på plats och firade oss på vår tvåårsfest, OCH alla lyssnare/läsare/vänner som tyvärr missade festen men ändå firade oss var ni än var!

Även, grattis till Curtis aka Yankee! Han berättade att hans välmående är väldigt starkt kopplat till NFL-laget New Orleans Saints prestationer. Under deras mellanlandning på Newark på vägen hem fick han se Saints krossa divisionskonkurrenten Carolina Panthers i en jätteviktig match, dessutom spelade hans fantasy football-spelare Drew Brees och Jimmy Graham skitbra!

Hur ska vi toppa det här när vi fyller tre år?

Mvh

 

Av: VBDFR?!

13 kommentarer | “Vår 2-årsfest var som en dröm <3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ida skriver:

  Åh fan att man missade detta. Enda gången jag hatat att jag bor i Malmö!

  Jag har en fråga, var kan man köpa paisley leggings? Har sökt på ebay men hittar inga!

 2. Ida skriver:

  Oj, glömde skriva att min fråga var till Sanna. Eller ja, om nån annan vet så går det ju såklart bra att svara haha

 3. Emma Watson skriver:

  Thanks for sharing such a Excellent Blog! We are linking too this particularly great post on our site. Keep up the great writing.
  assignment help

 4. You can now be able to pay someone to take your online class.
  https://onlineclassworkhelp.com/

 5. Assignment Help skriver:

  Great Assignment Helper is a reputable online academic assistance service that offers high-quality and personalized Assignment Help to students. Their team of qualified writers includes experts in various fields, such as business, law, engineering, and more. They provide customized solutions for various academic tasks, including essays, research papers, case studies, and more. Their services are reliable, affordable, and timely, making them a top choice for students seeking professional academic support. Their commitment to quality, originality, and customer satisfaction makes them a trustworthy and dependable resource for academic success.

 6. Australian Law Assignment Help offers top-notch Corporate Law Assignment Help. Our team of legal experts provides quality solutions for all law assignments. Get assistance with contract law, tort law, and all areas of law. Experience the difference with our commitment to quality and timely delivery. Contact us now for the best law assignment help in Australia.

 7. Our experts have the complete knowledge for completing RMIT University Assignment Help with efficiency and effectiveness. There are various courses available such as social science, property, information technology, engineering, health science, and science. Students require RMIT University Assignment Help as they have less time, skills regarding problem-solving, weak formatting and structure, and different other assignments. Gradespire writing experts help in writing your assignments at a standard level. There are other reasons we can improve your grades and knowledge about different courses, and we offer assignment help at an affordable price with their data quality. Students have faith in us as we provide 24*7 support services, the privacy of data, and proofreading.

 8. SAFE TOTO skriver:

  This article is a breath of fresh air! I admire the author’s ability to articulate their points clearly and concisely. 바카라사이트

 9. Safe Toto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트 .COM

 10. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 토토사이트 .COM

 11. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노검증업체 .COM

 12. SafeToto23 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트 .COM

 13. 토토사이트 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg