H: Ny bruksrap

11:57 7 Jan 2014

 

Igår kväll surfade jag runt indy.livemixtapes.com för att se om nåt nytt kul hade släppts, som en gör då och då när en vill höra bruksrap. Jag hittade massa rätt dålig rap, som en gör… Jag skulle precis ge upp musik för alltid (för kvällen) jag precis innan läggdags hörde Memphis-rapparen Cocaine Donnas For Errbody. Detta är exakt sån go bruksrap jag gillar. När jag vaknade hade refrängen fastnat i huvet och då spelar det ingen roll att de två första verserna är aningen textmässigt alldagliga.

Sista versen älskar jag dock, det är nämligen ett telefonsamtal där Donna spelar båda rollerna. Kanske är den också lite alldaglig, men jag struntar i det för jag älskar när rappare hittar på telefonsamtal. Att hitta på att nån säger emot en är ett jättebra sätt att få tillfälle att säga vad en vill lite extra skarpt. Donna rappar dels som en annan tjej som konfronterar henne för att hon har sextat med hennes kille, kanske även sexat? När Donna rappar sin egen del är hon nästan hånfull mot den andra tjejen, hon har ju visst fått för sig att en kan paxa killar genom att bli ihop med dem eller nåt sånt. Inte så länge Donna får bestämma. Det är exakt det hela låten handlar om för övrigt, du kan ej under några omständigheter paxa killar (från Donna).

Jag gillar även denna video då jag till 100% kan relatera till den värdelösa telefonetikett paret i introt visar upp, jag är faktiskt också värdelös på telefon. Inte lika sur som de är kanske, men det kan bli ganska svårforcerade samtal. Whatever?! xoxo

Hela Cocaine Donnas mixtape Poor Little Rich Girl finns här, om du vill slippa höra nån DJ vråla sönder hela skivan (det är extra mycket vrål på denna skiva) kan du lyssna på flera av sångerna på hennes Soundcloud istället. 

3 kommentarer | “H: Ny bruksrap”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ross Taylor skriver:

    Thanks for sharing such a Excellent Blog! We are linking too this particularly great post on our site. Keep up the great writing.
    assignment help

  2. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트 .COM

  3. SafeToto23 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp