H: Ty$ – Or Nah med Wiz

3:17 8 Jan 2014

 

Det känns sjukt sjukt att det inte ens var två år sen VBDFR ft Hasan Ramic satt i studion och försökte lista ut om en verkligen uttalade dollartecknet [dolla sign] i Ty$. Hasan frågade mig om Joe Mo$e$, Ty$ och DJ Mustard var artister jag hade hittat på själv, och det var typ en befogad fråga för de var fortfarande så okända då. För så kort tid sen! 

Mixtapet vi pratade om i avsnitt 12 heter Whoop! och det är fortfarande chock-bra. Jag tror dock att Tys kommande EP Beach House kommer att vara ännu bättre. Igår eller idag eller nåt sånt kom Or Nah med Wiz Khalifa och det är den andra sången från EPn vi får höra innan släppet 21 januari. Fan vad tungt asså. Visserligen känns Wiz helt onödig, men det är ju lite hans grej så det är ju helt ok. Denna EP kommer förhoppningsvis bli kulmen av DJ Mustard och Tys samarbete, nu när de har övat tillsammans på Whoop! och mixtapen Beach House och Beach House 2. Lyssna på Or Nah på Soundcloud om ni vill, hej.

 

Av: Hugo

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg