S: WE ONLY 20 YOUNG BABY LET’S DO THIS

3:55 24 Jan 2014

20young.jpg

Jag älskar verkligen R&B som låter modern, gärna med produktioner som hämtar inspiration från samtida hiphop. Det får gärna vara tungt och hårt. En av de R&B-låtar jag lyssnat mest på de senaste veckorna är Cadence banger 20 Young, producerad av Raw Smoove, som även ligger bakom Jonn Harts Who Booty (SÅ BRA LÅT!!!). Cadence kommer från norra Kalifornien, och detta är mig veterligen hennes debutsingel. Med lite tur tror jag det kan gå bra för henne!

På tal om R&B som hämtar inspiration från modern hiphop… det blir inte alltid bra. Jag lyssnade på Jennifer Lopez nya låt Girls, producerad av Guden DJ Mustard och jävlar vilket train wreck till låt. Usch. Alltså, den är inte heeelt katastrofal, men känns bara så himla slapp, som att ingen inblandad ens ansträngt sig. Då föredrar jag helt klart J.Lo + The Dream + Rick Ross från typ 2011:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg