S: Dagens två bästa nya låtar!

9:02 19 Feb 2014

shawnna.jpegbandman.jpg

Jag börjar nästan alltid varje ny dag med att kolla igenom ca 20-40 musikbloggar för att se vad för ny musik som dykt upp under natten. Verkligen. I mina minst stressiga perioder i livet är bloggkollandet typ det sista jag gör innan jag går och lägger mig och det första jag gör när jag vaknat på morgon. Det är egentligen en jävla skitsyssla, väldigt många dagar kommer det kanske en bra låt (av typ 100)… idag var en helt okej morgon musikskördsmässigt, jag hittade inte mindre än två låtar som jag verkligen fastnade för, bägge är från Chicago!

Shawnna är verkligen en veteran i gamet, och har de senaste åren kämpat på hemma i Chi-town med diverse failade skivkontrakt och en jävla massa rykten om var hon signat. Hon är en extremt grym rappare, så jävla tragiskt att ingen plockar upp henne. Jag vill verkligen inte va cynisk, men kanske handlar det om att hon passerat 35? Oavsett vad motvinden beror på så är jag jävligt nöjd med att Shawnna fortsätter göra musik!

Nästa tunga Chicago-låt kommer från Bandman Kevo, ni vet ZMoneys gamla vapendragare. Kevo satsar solo och jag tror att vi kanske får ett helt färskt mixtape ganska snart. Men asså Bandman och ZMoney har så eeextremt lik stil, en stil jag just nu älskar mer än allt annat typ (okej bortsett från K. Michelles nya mixtape).

Så, då tackar vi 18/19 februari för dessa två bangers och hoppas att morgondagen skänker oss minst lika många bra låtar. Kram!!

PS. När jag bildgooglade Shawnna hittade jag den här goa throwbackbilden:

diamond-rasheeda-shawnna-princess.jpg

Från vänster: Diamond, Rasheeda, Shawnna, Princess.

Asså mängden olagligt fashion på denna bild? Diamonds korsett-linne? Att övriga tre har röda breda midjebälten? Ujujuj. Älskar samtliga dessa kvinnor tho!

3 kommentarer | “S: Dagens två bästa nya låtar!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 온라인카지노 .COM

  2. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트 .COM

  3. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노검증업체 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg