H: FYI det finns ny musik jag ska lyssna på

4:05 18 Feb 2014

Idag eller nåt sånt kom tre mixtapes som med typ 95% sannolikhet är så bra att den här dagen kommer kvala in på topp20 bästa mixtape-dagar 2014. Kanske 75% sannolikhet att det blir topp5 bästa mixtape-dagar 2014. Alla tre mixtapes är av artister som folk snackar sig väldigt varmt om, så nu ska vi se om rappen lever upp till snacket, 

Atlanta-rapparen Shy Glizzys Awesome kom redan mot slutet förra året och var magisk redan då, men jag vet inte känns som att den glömdes bort lite när alla var redo att gå vidare från 2013. DJ Fresh har producerat soulig Bay Area-rap i 150 år, han var Nas eller nån såns turné-DJ i massa år också. Nu har han gjort ett tape som flörtar med ett nyare sound, t ex en sång som heter Nae Nae med yikin-mästaren D-Mac. Lil Herb från drillens Chicago har jag skjutit upp att ge chansen, men nu är det dags. Har för mig att Sanna sagt att han är ok/så där, men andra älskar honom. Nu ska jag lyssna själv och se vad jag tycker!

Klicka på bilderna för att lyssna/ladda ner tapsen. Under varje bild är en video/låt ni kan börja med. 

 

 

 

 

Av: Hugo

3 kommentarer | “H: FYI det finns ny musik jag ska lyssna på”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ile skriver:

  Er ikke Shy Glizzy fra Washington?

 2. Greger skriver:

  Har du lyssnat på Brodinskis senaste mix ”Blue Finessin”?? Mycket bra trap ok

 3. Vad blir det för rap skriver:

  @ILE

  Detta är andra gången på kort tid jag tror att en artsit från DC kommer från nånannanstans. Alla måste börja låta som sitt lokala sound! Har ju lagt ner 10.000 timmar på att höra skillnad på Dallas/Houston, Baton Rouge/New Orleans osv och nu så låter alla likadan ändå!

  @Greger

  Vad menar du när du skriver ”trap”? Mvb gillar Gucci Mane trap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg