Lokal, Fiidow, Jamkid & Patryk – All Green

4:25 17 Apr 2016

Skärmavbild 2016-04-17 kl. 16.05.31

Lokal, för snabb för att få en skarp screenshot på

En positiv grej man brukar säga om rappare är att dom låter ”hungriga”. Lokal låter utsvulten, svältande, undernärd, som han behöver ambulans med akut dropp, som han har varit på Robinson-ön sen dom la ner serien och det sista palmhjärtat tog slut för tre månader sen. Han har första versen på den här låten, lyssna:

Fiidow X Lokal X Jamkid X Patryk – All Green 

Bra va? En annan som tycker Lokal är bra är Lokal själv. Han rappar:

DOM VILL HA MIN TOPP FEM: DE E ABI OCH KEN/DE E BENIM OCH BENIM OCH BENIM IGEN*

För er som skriver presstexter för Way Out West inte fattar låt mig översätta: hans topp-fem-lista över världens bästa rappare består av Abidaz, Ken Ring och sig själv, sig själv och sen sig själv igen. Detta mina vänner är vad man bör kalla 100% rätt attityd. Om du rappar och inte själv tycker att du platsar på minst en av topp-fem platserna på en topp-fem lista över de bästa rapparna, varför rappar du ens? Även om du inte tycker det så måste tycka det, det ingår i genren.

Sen kommer Fiidow o lägger en vers och en lugn och ganska finstämd hook som bryter av fint och på slutet kommer Patryk o spottar guld med sin guldtand och säger bland annat att han o hans grabbar får ligga medans vi andra bara får highfives hahaha Rågsveds unga e råa men dom e också jävligt roliga.

Skärmavbild 2016-04-17 kl. 15.59.43

Jamkid närmast i bild

Just det får inte glömma: Jamkid, som trots ”kid” i namnet ser äldst ut, kommer in två gånger och sjunger lite och det är alldeles för lite för han skiner. Han låter obrydd, hotfull och känslosam på samma gång, hans röst e lågt mixad och de e rätt trippigt allting. Det är skitfett, jag vill höra mer, av han, och av alla dom här. All Green!

PEACE

/Petter

PS låten finns på spotify också d e bara o söka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp