H: Nu är Boosie ute

9:26 6 Mar 2014
 
Nu är Boosie ute ur finkan efter fyra år. Det är en lång historia med mycket drama och mycket oklarheter. Å ena sidan så har han blivit åtalad (och friad) för att ha anlitat en hitman för att utföra ett mord. Å andra sidan påstår Boosies camp att han är helt oskyldig och att han har straffats orimligt hårt för ett brott (innehav) som vanligtvis inte ens leder till fängelse, de menar att Lousianas rättsystem och polisväsende har satt dit honom som en markering mot den värld han representerar. Låttexter och dvd-material har använts i bevisföringen.
 
Vad som egentligen hänt är såklart svårt att avgöra härifrån. Det vi garanterat vet är att Boosie är en enormt uppskattad musiker i södra USA. Och av mig! 
 
Fy fan vad alla har längtat. Gör en snabb #boosie sökning i ditt sociala medium of choice så får du se.
 
Nu ser vi fram emot fantastisk musik. Förväntningarna är obeskrivligt höga. Och det har redan börjart. Boosies twitterkonto tweetade ut dessa två videos för en dryg timme sen, kolla bara på detta. Ride Home Freestyle 1 och 2. Det har redan börjat: 
 

 

Av: Hugo

En kommentar | “H: Nu är Boosie ute”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG