Ny pod! Avsnitt 58 med Rinaldo Valencia

12:14 26 Mar 2014

 

Shoo!

 

Ny vecka nytt avsnitt från Radio Skanstull. Denna gång har vi för första gången någonsin med vår vän Rinaldo Valencia från Grand Smack som gäst. Precis som förra veckan inleder vi med att fokusera på ett nytt album som vi lyssnat massa på på sistonde. Denna gång är det VBDFR-favoriten Kevin Gates nya album/mixtapes By Any Means. Ledtråd: skivan har sina guldkorn.

 

I andra halvan av avsnittet delar Rinaldo med sig av lite om sina tankar och reflektioner kring hur svensk rap har utvecklats, med fokus den nuvarande succén med grammys-vinster och sånt. Vad finns det för likheter och skillnader jämfört med framgångsåren under slutet av 90-talet? Hela gänget diskuterar och samtalet glider in till att handla om kvinnornas framfart i svensk rap och slutligen spådomar och förhoppningar om framtiden.

 

Det var ett skitroligt avsnitt att spela in, och Rinaldo har en skitbra radioröst så tryck på play :)

 

Whatever?!? XOXO

 

 

 

Klicka här för att lyssna på Soundcloud.
Klicka här för att lyssna i iTunes.
Klicka här för att nå RSS-feeden.
Klicka här för att komma åt vår Spotify-lista med alla sånger (som finns på Spotify) från alla våra avsnitt.

Avsnittet är precis som de två senaste inspelat på Radio Skanstull och vi kommer spela in där igen nästa måndag (31/3, 19-20). Alla lyssnare är hemskt välkomna att komma dit och lyssna live och ta sig nåt att dricka och äta, det är mycket trevligt och gott, kolla på radioskanstull.fm.

 

Sånger från avsnittet:

1. Kevin Gates – Stop Lyin
2. Kevin Gates – Movie
Läs Frankie The Lucky Dogs BRILJANTA recension av sången (som alltså handlar om Kevin Gates barns födsel, han rappar om kejsarsnitt t ex):

3. Kevin Gates – Amnesia (ft Doe B)
4. Feven – Tio Budorden

All Kevin Gates finns här. Nästan all musik finns strömbar på youtube.com!

Kontaktinfo till oss osv finns i högermenyn. Rinaldo hittar ni på GrandSmack.se. Podden finns sökbar på alla podställen. Vi har snygga tröjor och sånt här: vbdfr.tictail.com och de ser ut så här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg