H: Tinashe – 2 On (VIDEO!!)

10:17 25 Mar 2014

 

Sist jag spelade skivor på lokal (P3 Guld så det var ett tag sen, pga småbarnsförälder) spelade jag sönder Tinashes DJ Mustard-producerade dänga 2 On. Nu var det flera veckor sen jag lyssnade på den fast att jag redan sagt högt flera gånger att jag håller den som en av årets bästa sånger. En av årets favoriter. Så är så glad att videon påminde mig om att den fanns. 2 On är även en perfekt gåva till VBDFR då DJ Mustard-producerad RnB var exakt det vi önskade oss mer av 2014.

Igår när vi spelade in ett avsnitt av podcasten Vad blir det för rap?! med Rinaldo Valencia från Grand Smack (kommer idag!) berättade han off air att det har kommit en video. Han trodde videon skulle innebära att 2 On bli en hit i Sverige. Vad tror ni? Det finns en rätt god chans att denna är med i våra ute-spellistor hela året i alla fall.

Titta på videon:

 

 

När jag kollade på mitt blogginlägg från när sången kom såg jag att den har över 1 miljon spelningar på Soundcloud. Den kommer explodera den här sången. Till och med rap-gubbar lär ju gilla den för Schoolboy Q är med.

Av: Hugo

2 kommentarer | “H: Tinashe – 2 On (VIDEO!!)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lisa skriver:

    You need to visit this post https://mathhomeworkdone.com/algebra-homework-help for some tips and hints on how to write great algebra home assignments. It could save you in the future

  2. Ziftex rendered all the equipment to keep your body healthy. From speed rope to the gym resistance band, we provide all at an affordable cost. We are the best and well-reputed brand dealing with health accessories equipment. Visit: https://ziftex.com/collections/ziftex-collections/products/ziftex-hand-grips-for-weightlifting

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg