VBDFR i Radioskanstull

10:37 10 Mar 2014

 

Vi ska prata om rapmusik precis som vi alltid gör ikväll. Fast denna gång sänds det rakt ut i etern, eller på internet på Radioskanstull.fm/radio i alla fall. Om det nu är en eter? Jag tror ingen egentligen vet vad en eter är.

Detta är alltså en av fyra måndager i mars som vi kommer att spela in ett podavsnitt live på Radioskanstull, alla dagar är det 19-20 som gäller. Så lyssna live och eller lyssna i efterhand i vår vanliga podcast feed där avsnitten kommer hamna sen. Jag har inte gjort en iCal- och/eller Outlook-fil för er att lägga in i er kalender men jag kan lista datumen så här om det blir enklare för er schemaläggning:

10 mars, kl. 19.00 – 20.00 – VBDFR pratar om rappare med samma namn.
17 mars, kl. 19.00 – 20.00
24 mars, kl. 19.00 – 20.00
31 mars, kl. 19.00 – 20.00

Som ni ser kommer vi  ikväll att göra en special där vi pratar om rappare med samma namn. Vi kommer antagligen att utse en vinnare/en som förtjänar namnet mest. De andra datumen har vi inte planerat ännu, men vi lovar att fortsätta göra ungefär samma sak som vi har gjort i de senate 55 avsnitten.

Radio Skanstull ligger på Regeringsgatan 71 i Stockholm. De har en bar och en restaurang som säljer bl a olika maträtter baserade på havets frukter, menyn finns här, så sväng gärna förbi och häng lite.

MVH Hugo & VBDFR

 

4 kommentarer | “VBDFR i Radioskanstull”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Gerd Eugen skriver:

  Letar du efter ett bra sätt att njuta av din favoritmusik? Kolla in Radiofmluisteren, den ultimata webbplatsen för streaming av internetradio i Nederländerna! Med ett brett urval av stationer att välja mellan, kommer du garanterat att hitta den perfekta för ditt humör och smak. Oavsett om du letar efter de senaste hitsen, klassiska låtarna eller något däremellan har Radiofmluisteren allt. Och det bästa av allt, det är helt gratis! Så vad väntar du på? Börja lyssna idag!

 2. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 토토사이트 .COM

 3. It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트 .COM

 4. 토토사이트 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG