H: WTF va e detta (VARNING!)

11:26 29 Apr 2014

 

På min födelsedag av alla dagar laddades denna extremt sjuka video upp på youtube. Det är den 18-åriga Dade County-rapparen Stitches med sin debutsång Brick In Yo Face. När jag först såg den på Southern Hopsitality häromdagen hade jag fan ingen aning om vad jag skulle tänka. Så känner jag idag också. Så känner även NG-bloggaren Svante enligt sin egen twitter igår

Det är alltså en blandning mellan Gunplay, Riff Raff och Mystikal typ. Stilmässigt är det inte jättelikt de kändare Dade County-rapparna Trick Daddy, Trina eller Rick Ross. Jag tänker mer på Alabamas C-Nile, dvs nån som vrålar som Mystikal men satsar lite mer på chock-aspekten än det musikaliska. Det finns nåt jag gillar pga jag gillar energi i musik, men mest känner jag WTF va e detta???? Hur ska jag hantera detta?

Jag är helt säker på att jag inte vet hur jag skulle hantera att umgås med Stitches.

Här är några rader:

”i got an ak47 on my face hoe,
so you know i dont shoot no pistols”

(rimmar alltså hoe med pistols)

i make drug money fool i don’t need a rap check” 
Följt av adlben: ”NEVER

I sången hotar Stitches mig som lyssnare typ. Han säger att han ska slänga en brick på mig och jag better pay up. En brick är altså ett tegelstensformat paket fyllt med knark, det är värt miljontals. Sången går ut på att Stitches slänger sådana på folk och sedan förväntar sig kontanter tillbaka.

Denna sång är alltså en snackis inom rapvärlden så VBDFR delger den så att ni inte ska förbli utanför loopen. Det här är en av de gånger jag pratar om en sång för att den är intressant snarare än chockbra (men vem vet den kanske fastnar).

UPPDATERING! Enligt denna intervjun ska han släppa massa material på Scott Storch-beats. Det hade jag inte väntat mig. Nu är jag chockad.

 

VARNING! Du måste vara minst 28 år för att se denna. VARNING:

 

 

Av: Hugo

6 kommentarer | “H: WTF va e detta (VARNING!)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Chairman Mjau skriver:

  Don’t quit your dayjob, Stitches. Med lite tur har nån skjutit dig innan sommarn.

 2. foodle skriver:

  Thank you for your post. I have read through several similar topics! However, your article gave me a very special impression, unlike other articles. I hope you continue to have valuable articles like this or more to share with everyone!

 3. Quordle skriver:

  Thank you for taking the time to talk about this. I feel strongly about it and love finding out more about it. If you could, as you learn more, would you mind adding more information to your blog? I find it to be very helpful

 4. quordle game skriver:

  I learned a lot from your blog, and you can learn more about older video games to have more engaging experiences. I look forward to playing with you in the past!

 5. wordleinfo skriver:

  https://worlde.info/
  Worlde is a word puzzle game and a text visualization tool that was created by Jonathan Feinberg in 2008. It generates “word clouds” from a block of text by displaying the most frequently used words in a unique, eye-catching layout

 6. I hope to have many more entries or so from you. Very interesting blog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG