P: Olika vita amerikanska män att ligga med

1:44 10 Apr 2014

Scandocious J.R. – ”Dem White Boyz”

Videon börjar med att Scandocious JR (riktar mig nu till er som surfat in på NG.se från mobilen o har svindåliga “datapaket” o inte har råd att streama rörlig bild och därför behöver att jag i text beskriver vad som händer i videon, lionpaw bror I feel your pain) står på en Pride-parad och spanar in vita bögar.
“WOOOH-HO-OOOH WHAT’S RACE, GOT TO DO; GOT TO DO WITH IT” *Tina Turner interpolation voice*
 frågar du, lol skoja nej det frågar du inte för du ser ju att låten heter “Dem White Boyz”.
Låten handlar om att J.R. är kåt på vita killar eftersom han är för “equal opportunity” och jag är ärligt talat kränkt och upprörd över objektifierandet och exotiserandet av oss vita killar I samtida raSKOJA. Igen. Lol. Tillbaks till videoreferatet: J.R. vill inte bara ligga med dem vita i allmänhet utan en rad specifika vita killar, i synnerhet David Geffen som är en svingammal jättemäktig jätterik och rätt het skivbolagsboss. (Jag hade)
S/O till J.R.s mixande av affärer och njutning och till den animerade flygande textskylten med David Geffens namn:

 

JR geffen on Make A Gif


J.R. rappar om lite andra vita kända amerikanska män han vill ligga med, t ex Brad Pitt och Zac Efron som ju är förståeliga men ändå rätt uppenbara val (jag ska inte döma, känd vit amerikan jag velat ligga med sen ja va sexton: Christina Aguilera ”XTIIIIIIIIIINA” *missys röst*).
Anyway: J.R. rappar “Justin Timberlake, whats good? You might see me in your hood” så jag googlade “where does Justin Timberlake live” för att få reda på vilket ”hood” vi pratar om här, men Google kunde inte ge mig ett mer precist svar än “flera hus i både NY och LA” och ungefär då kände jag “vad gör jag med mitt liv, varför ‘researchar’ jag var Justin Timberlake bor* så jag nöjde mig med “nånstans i LA antagligen Hollywood” och gjorde det här illustrativa bild-montaget:

 
 

Innan jag återgår till det där livet jag nämnde så vill jag bara säga att: 1, TACK Hugo för att du påminde mig om J.R. Scandiouc The King of Gay Music’s existens i avsnitt 59 also known as det avsnitt jag haft roligast när vi spelade in på länge och 2: GUD vilket trevligt oljefat-beat det är på den här låten!! Andra trevliga oljefats-beats (finns det öht _otrevliga_ oljefatsbeats??): 50 Cent – P.I.M.P. och the GOAT-use-of-oljefat-i-en-rap-låt: DG Yola – ”I Aint Gon Let Up”

BONUSBILD: JR slickar sina klor:
 

PEACE

/Petter

2 kommentarer | “P: Olika vita amerikanska män att ligga med”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트 .COM

  2. SafeToto29 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp