S: Rocko – Vad blir det för mat?

3:50 2 Dec 2014

rocko_food.jpg

Rocko är en sån där rappare som hela tiden seglar på i mellansegmentet. Han har haft några stora hits, men verkar ha hittat sin plats som en helt okej halvkänd rappare. Av någon anledning älskar jag den sortens rappare så himla mycket, jag är onaturligt besatt av tex Rocko, Yo Gotti och Ace Hood. Rockos senaste mixtape handlar om mat. Eller alltså… Det handlar inte om mat, men har mattema :) Rocko rappar om ”lettuce” fast menar ”let us”. På låten ”Omelet” handlar refrängen om vad Rocko ska låta folk göra… ”Imma let”, fattar ni? Jag tycker detta är orimligt fyndigt, alltså, jag inser ju själv att det är en jävligt låg nivå… Låten ”Chips N Dip” har den klockrena refrängen ”I get my chips and dip”. HAHAHAHAHAHAHAHA det är FÖR kul. Förlåt alla humorproffs men jag fnissar ihjäl mig.

Självklart har Rocko gjort en liten kortfilm om hur han ser på det här med…. föda, och förklarat att ”food” kan betyda lite olika grejer.

Alltså. Detta är ett väldigt bra mixtape fyllt av bruksrap i mellansegmentet, MEN mattemat gör att det sticker ut och jag blir cirka 400 gånger mer intresserad av att lyssna. Det tycker jag ni också ska göra. Här tex:

2 kommentarer | “S: Rocko – Vad blir det för mat?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emelie skriver:

    Hej!
    Sorry för kapning av kommentarsfältet, men måste bara fråga:
    Sanna, såg du att K Michelle kommit ut och sagt nu i the Breakfast club att AWBAH faktiskt handlar om Idris Elba!? Hur tungt par skulle dem inte vara? Någon kommentar? Blir själv heartbroken nu och spelar upp romantiska filmer i mitt huvud om K och Idris…

  2. Heycortana is the latest window series which is most stable and efficient it works as assistant to your PC and how to enable hey cortana also have a voice command on it.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp