Avsnitt 63

2:42 6 Maj 2014

 

Haaaaaalllå o välkomna till avsnitt 63! Denna gång får Sanna o Petter klara sig utan Hugo, och även utan Radio Skanstull utan är istället tillbaka i gamla goa Planka.nu-studion. Det blir en hel del riktigt bra ny musik och #StarkaTeser, bland annat om sex mot betalning och Nicki Minaj nya bög-mainstream-moment med Soulja Boy. Sanna uppdateras oss även på det senaste i den numera i princip fasta inslaget ”Young-Thug-Nytt”. Mot slutet släpper Petter på #BASED-garden och rantar loss om en grej han är jätte-irriterad på. Så get into this: Mycket skratt, starka känslor och svinbra ny rap!! WHATEVER?!? XOXO

 

Whatever?! xoxo

 

 

 

Klicka här för att lyssna på Soundcloud.
Klicka här för att lyssna i iTunes.
Klicka här för att nå RSS-feeden.
Klicka här för att komma åt vår Spotify-lista med alla sånger (som finns på Spotify) från alla våra avsnitt.
 

 

Sånger från avsnittet:

Nicki Minaj feat. Soulja Boy ”YASSS BISH!!”
Lil Wayne feat. Trina – ”Wowsers”
Rome Fortune feat. Junglepussy & Relly Jade – ”Paying for it”
Snootie Wild ”Stackin & Flippin It”
Young Thug feat. Ola Playa – ”Dont Move”
 

På fredag är det öppning på Trädgården (Under bron) för sommaren och VBDFR spelar musik 01-02 i Röda Rummet. Kom förbi och lyssna på/dansa nae nae, yeet och annan go klubbmusik.

Nästan all musik finns strömbar på youtube.com! Riksgatan går att höra direkt på hans Soundcloud. Följ honom även på Facebook.

Kontaktinfo till oss osv finns i högermenyn. Vi har snygga tröjor och sånt här: vbdfr.tictail.com och de ser ut så här:

 

3 kommentarer | “Avsnitt 63”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lars skriver:

  Detta avsnitt fick mig att sluta lyssna på er pod. Har länge saknat en mer medveten och kritisk blick från er till hiphopen ni promotar. Jag tycker ni gör en viktig insats i det ni tillför svenska hiphopfans och det viktiga arbete ni gör när ni lyfter kvinnliga och homosexuella akter som tyvärr annars ofta hamnar i skymundan.

  Men varför saknar ni en total kritiklös inställning inför de fruktansvärt värdelösa låttexter som många amerikanska hiphopakter framför? Ni ignorerar, accepterar och rent av hyllar kvinnoförnedring, sexism, materialism och liknande vidriga värderingar. Missförstå mig rätt, jag älskar i princip all form av hiphop men när vissa låtar uttryckligen förmedla sån dynga kan jag kan verkligen inte bara svälja det, oavsett hur jävla fett beatet, deliveryt eller känslan än är.

  Det sista droppen för mig var när Petter under detta avsnittet direkt hånade och inte alls förstod värdet av innehållsrika texter. Känner ni avsky inför avancerade, smarta, komplexa texter med substans? Kan inte ni uppskatta riktigt geniala, svåra och bra rim som jag gör? Varför inte den lyfta hiphopen som inte vill förmedla en massa skit? Vissa hiphopartister ni spelar gör direkt kränkande musik mot vissa grupper av människor. Hiphop framstår som hjärndött och verklighetsfrånvänt om man inte kan rikta berättigad kritik. Nej, det är inte okej. Ja, texterna i hiphoplåtar är en viktig del av vilket intryck av låtarna.

  Sorry om jag är en sur jävel, jag älskar er helhjärtat i övrigt och är glad över att ni finns. Jag önskar bara ni kan ta er till dessa synpunkter så vi kan försonas igen.

 2. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 토토사이트 .COM

 3. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노검증업체 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp