H: Video RAE SREMMURD – No Flex Zone

8:39 7 Maj 2014

 

Rae Sremmurds hit No Flex Zone har missat cutten precis i säkert två VBDFR-avnsitt och i ett Jenny & Vänner-avsnitt. Det visste ni kanske inte? Det visste nog bara jag egentligen och kanske Sanna och/eller Petter om de verkligen noggrant lyssnade när jag nån gång svammlade om vilken hög av sånger som klarat sig till kvalet när det gäller vad jag spelar i showen. 

Naturligtvis hade jag nästan glömt bort att de fanns eftersom jag hörde sången för flera månader sen. Men! Nu finns det en video, som jag visserligen inte ens tittat på ännu men men jag minns starkt att jag gillar sången så jag chansar på att videon inte förstör precis allt. Sången är producerad av Mike Will Made It och medlemmarna i duon heter Slim Jimmy och Swae Lee. Självklart är de från Atlanta.

 

 

Av: Hugo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp