H: Nytt om YIKIN

11:29 7 Maj 2014

 

I nästa inlägg kommer det intressanta som förklarar bilden ovan (det handlar om YEET som är nya NAE NAE).

Nu ska vi snacka lite mer om YIKEN aka det nya TWERKIN så länge. Som ni läst på bloggen så muterade ju twerkin förra året i bay area. Nya dansen yikin verkar fortfarande leva för fullt och jag har väl inte så mycket att tillägga till min reaktionstrappa från oktober/januari. För er som inte orkar klicka på länken (här är den igen) och läsa hela reaktionstrappan så kan jag kort förklara yiken så här:

det är det yikearen gör mot twerkarens rumpa när hen twerkar (oftast manlig yiker och kvinnlig twerker, never mind att twerkin i sin ursprungsform är relativt unisex holla new orelans bounce). Det som är intressant med yikin är att det inte behöver vara en twerkare där, det går alldeles utmärkt att hålla på med yikin för sig själv. Dvs juckdansens egna luftgitarr.

Återanvänder min gamal gif för att illustrera:

 

 

Det jag har att tillägga om yikin idag är att det finns lite ny go yikin musik. Dels finns D-Mac (Sage The Geminis brorsa!) och MillaWhoa. Den spelade jag i Jenny & Vänner #59 och den är fortfarande tung. Sen har oturskillen Kafani gjort en yiken-sång tillsammans med E-40. 40 Water och The Ice King är nog närmare 75-80 år gamla tillsammans, men de kan fortfarande välja bra beats och hänga med i ungdomstrenderna. Båda streamas nedan, Whoa först pga chock-mycket bättre än den ändå rätt goa Yikin Party:
 

 

Jag jobbar parallellt här på att få lunchminuterna till att räcka till att förklara YEET och bilden länst upp här. TO BE CONTINUED

Av. Hugo

En kommentar | “H: Nytt om YIKIN”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma Watson skriver:

    Thanks for sharing such a Excellent Blog! We are linking too this particularly great post on our site. Keep up the great writing.
    assignment help

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp