H: 2012 bästa sång jag missade?

9:35 30 Sep 2014

 

Det senaste vi har hört från Mouse On Tha Track har inte varit lika världsbäst som det han brukar släppa. Underligt pga han är ju så orimligt talangfull, han har hittat på några av världens bästa musikstycken t ex. Men men som med typ all Lousiana-musik så visar de sig att det alltid finns nåt mer där ute, några sånger som aldrig når ut som de borde.

G Step av Point Blank med Mouse på beatet och rappen på tredje versen är en sån sång. Den har sedan 2012 inte samlat på sig 100.000 youtube-views ens. Vad i helv. 

För mig är det typ perfekt ljud när Mouse rappar på denna sång. Så enkelt och vanligt Mouse-beat och äntligen låter han enbart 100% Mouse och 100% Baton Rouge. Medan videon visasr massa dansande ungdomar. Mouse har t o m dreadsen kvar. Hur har han valt att vara så här bra på den här extremt okända sången?? Hur har jag kunnat missa denna!

 

skarmavbild_2014-09-30_kl._22.34.47.png

/hugo

En kommentar | “H: 2012 bästa sång jag missade?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노사이트

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg