throwback GATES

9:26 26 Jan 2015

 

I’m A Grinder är den näst första Kevin Gates-sången jag nånsin hörde. Det är alltså den näst första sången efter Lookin For A Right på det första Kevin tapet jag hörde, det nästan exakt fem år gamla All In

Februari 2009. Fem jävla år har den mannens jävla musik ekat i mitt huvud nu. Sen jag hittade All In på typ Dirtyglovebastards, muzikfenes eller trapsntrunks. Det första året var ett jävla antiklimax, först kom All In, sen kom All Or Nuthin och Behind Enemy Lines. Alla var fantastiska men internetrykterna skvallrade om att han var inlåst på 10+ år så det skulle inte bli nåt mer av hans karriär. Tur att han kom ut, hade klippt håret och åkte direkt till studion.

Jag minns inte att jag sett den här videon i så här bra kvalitet förut på youtube, så det var en mycket bra överraskning. Synd bara att det är en clean version.

/hugo

 

2 kommentarer | “throwback GATES”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Abbe Lito skriver:

    Det är ju bara Love You som e clean i videon

  2. Very useful, thanks for sharing this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG