Sy Ari Da Kid – Don’t Make Me

9:57 25 Jan 2015

 

Det känns som att jag lyssnade rätt mycket på Sy Ari Da KidDon’t make Me i höstas men utan att veta vilken den var. Den var antagligen jättekänd och jag missade det, eller kanske okänd men med på nåt DBS DJ Blast, där är nästan allt bra med tidigt. Jag hörde den igen och insåg hur fet den är nu i veckan när jag lyssnade på Sys nya mixtape S.O.O.N.

Jag har ett tydligt minne av att jag inte tyckte det var nåt kul att lyssna på det förra Sy-tapet jag testade för nåt år sen. Han hade liksom tillgång till typ alla fantastiska new-new-new-new-Atlanta producenter fast valde inga beats jag gillade, eller lät tråkigt typ. Det lät som det här trista beatet på den här freestylen, som var den som spelades upp automatiskt efter Don’t Make Me på Sys Soundcloud. Kanske lät han lite långsamt som Rome Fortune typ, jag minns inte vad jag inte gillade. 

Jag vet inte om jag hade fel eller inte, men Don’t Make Me är ju allt ifrån trist. Och S.O.O.N. låter fan rätt ok också efter nån genomlyssning (jag har mest fastnat med Don’t Make Me på repeat de gånger jag försökt ge hela tapet en chans).

Tack 2014 för en till favorit!

/Hugo

 

2 kommentarer | “Sy Ari Da Kid – Don’t Make Me”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. minklo skriver:

    Your blog post is so impressive, I have read almost all of the articles you wrote. Contains many useful information. Thank you!
    mapquest directions

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG