P: Mapei sa ”han skiter piss” och vann

10:25 5 Sep 2015
 
Aa ok så släpptes den till slut, hörumejbaeremixen. Boom. Mapei vann*, typ redan med sitt ”ahhhh” alldeles innan hon börjar rappa.  Men nu ska vi (jag) prata om den här raden: ”winea o gå ner som en hiss, mina brudar går förbi och han skiter piss”.
 
Jävlar vilken diarré. 
 
Jag har inget emot bajs i rap, och hur skulle jag kunna ha det när jag älskade Lil ”Dear mr toilet, I’m the shit, got these other haters pissed because my toilet paper thick” Wayne så intensivt på 00-talet? Då var han den bästa rapparen i världen och 30-40% av hans liknelser och metaforer hade med avföring att göra. Men ändå är inte Weezy F(öre detta) Baby det första jag tänker på när Mapei rappar om den här killen som alltså så att säga gör ettan… genom tvåan.
 
Nej, jag tänker på Gorilla Zoe. Gorilla Zoe från Atlanta är numera mest känd för att han en gång släppte 1 mixtape om dagen i en hel månad (iofs den kortaste av alla månader, alltså februari för er som är uppväxta i #JanBjörklundsSverige, men ändå). Ingen i hela västvärlden pallade lyssna på alla dom mixtapesen, förutom Ivory, vilket han berättade när han gästade vår podd**. Vänta, jag tror inte ens han orkade lyssna på alla. Ingen har hursomhelst orkat lyssna på nått mer med Gorilla Zoe sen dess. Det är synd att Gorilla Zoe gjorde det där tveksamma marknadsföringsbeslutet, för han har en del bra låtar (det är nu vi kommer tillbaka till bajset), t ex den här från 2009:
 

Gorilla Zoe – Shit on ‘em (prod. av Zaytoven)
 
Ljudkvalitén är, ehum, skit, men låten e bra. Refrängen går:
 
I doo-doo, I boo-boo, I poo-poo, I shit on em
I doo-doo, I boo-boo, I poo-poo, I shit on em
I doo-doo, I boo-boo, I poo-poo, I shit on em
I shit on em
 
Men den är fin, nästan lite upplyftande? Lyssna själva. I verserna är det massa bajsreferenser hela tiden, till exempel att han har så mycket skit att han behöver blöja, men den starkaste är när han säger ”Diarrhea on you n****s like Niagara Falls”.
 
 
Bild på Niagarafallen, som alltså, för er som gått i Jan Björklunds skola, är ett jättestort vattenfall i USA, nära Kanada. 
 
Att ha diarré som Niagarafallen är också en jävla diarré, men Mapeis rad är ändå bättre. Bra rap gör bilder inne i ditt huvud, och Mapei är en väldigt bra rappare, och hennes bild är stark. ”Han skiter piss.” Han skiter piss! Tekniskt sett är det inte ens en jämförelse, det går att tänka sig att han faktiskt gör det*** och hur som helst så är det en rakare, hårdare och vidrigare sak att säga. Niagarafallen verkar ju ändå ganska fina.
 
 
/Petter
 
 
* ”Såna här remixer med massa rappare på, det är kul för kidsen att tjafsa om vem som vann, vems vers som var bäst och så”, sa Fille när jag intervjuade honom första gången. Jag är inget kid iofs. Men fortfarande, Mapei vann.  
 
**  Det avsnittet plockades just ner från Soundcloud, av Soundcloud, pga upphovsrättsskäl. #RIPsoundcloud . Men det kanske finns kvar i iTunes, kolla det! Avsnitt 75.
 
*** Jag har en gång pissat skit. Medicinskt omöjligt säger ni? Well, det hände, och vill du veta hur, maila oss på vadblirdetforrap@gmail.com och kräv att jag berättar om det i podden. Vill du absolut inte veta hur, maila oss på vadblirdetforrap@gmail.com och kräv att jag aldrig berättar om det i podden.

3 kommentarer | “P: Mapei sa ”han skiter piss” och vann”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Amanda skriver:

    Klart att Mapei vinner. Hon har länge varit en av Sveriges bästa rappare.

    Att hon nu gjorde det minst lika bra även på svenska bevisar bara min tes ytterligare.

  2. Amanda skriver:

    Klart att Mapei vinner. Hon har länge varit en av Sveriges bästa rappare.

    Att hon nu gjorde det minst lika bra även på svenska bevisar bara min tes ytterligare.

  3. SafeTOTO_H8 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노사이트 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg