Kamaiyah aka nya DB The Genereal

11:08 10 Dec 2015

skarmavbild_2015-12-10_kl._11.06.49.png

 

Svante aka NG-bloggaren Svante tipsade om bay areas Kamaiyah för ett tag sen, det är jag glad för! Som med vilket musiktips som helst väntade jag alldeles för länge med att kolla in det, så det var först igår jag insåg att Svante glömt berätta att Kamaiyah är NYA DB The General (fan ba bra denna va då), som ju var Bay Areas NYA Lil Boosie. Jag pratar om deras röster alltså. Så bra röster!

 

Out The Bottle är 100% en banger och på How Does It Feel (nedan) lyckas Kamaiyah göra en sång där hon är gullig + göra en dansig sång + göra en mysig&chill sång att the same damn time. Det så kallade Lifestyle-formatet, dock inte lika fet som Lifestyle-såklart.

 

 

Bonus: Zay’M som är med på Out The Bottle har i klassisk Bay Area-stil släppt lite transport-trap-rap, minus trap-delen. Men ändå, de rappar om sin business model och vad som inte är med i deras business model, lyssna på No Middle Man:

 

 

/Hugo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg