EP: Onda – Jag föll

10:16 23 Mar 2016


Jag och Onda på julmöte 2010.

En gång i tiden beskrev Petter417 från podden VBDFR Onda som Sveriges Scarface. Scarface är alltså Houston-veteranen vars röst bara växer och växer och blir bättre och bättre för varje år som går. Som rödvin! Blir bättre med tiden! Har jag hört, aldrig druckit så värst gammal röd vin.

CeP3RKVWQAANuW1.jpg-large

Jag har massa tankar om Jag föll så jag vet inte ens var jag ska börja. Det är lite som att jag antingen tar ledigt imorrn så att jag hinner skriva ner allt, eller så ber jag er bara lyssna själva.

Det måste tyvärr bli det andra alternativet. Skivan talar för sig själv! Beatsen talar för sig själva! Ondas texter talar för sig själva. Det är något av det starkaste svenska konst/kultur-uttryck jag stött på.

Skivan finns överallt där skivor brukar finnas, t ex här i Spotify-spelaren nedan:

 

 

/Hugo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg