Spellista: feat Eazy-E

12:45 1 Apr 2016

eazy-e-01-435

 

Spellistan borde egentligen heta Sånger som bygger på sånger av Eazy-E men det blir så långt så vi nöjer oss med Feat Eazy-E. 

Det är rätt enkelt egentligen. Eazy-E är en av mina favoritartister någonsin. Jag gillar honom eftersom han är en av de bästa artisterna som nånsin gjort musik. Det är min subjektiva bedömning av den objektiva sanningen om musik.

Ibland gör artister om hans sånger på olika sätt. Re-makes, remixer, samplar delar av sånger och lite sånt. Typ varje gång detta händer anser jag att den nya sången blir enormt stark. Nostalgi osv. Har redan pratat om detta i det här musikmässigt enormt starka blogginlägget, och jag har pratat om det i podcasten VBDFRs 103e avsnitt när vi lyssnade på årets kanske starkaste fynd: Boones Pop A Perc. 

Nog om det. Spellistan. Kan nog bara komma på ca 10 sånger som saknas, t ex TrinaFuckboy och Fly MarThe N*ggaHär är spellistan i Spotify, nya sånger efter originalsång:

 

 

Meddela mig gärna på @JuiceManeHugo på Twitter om ni kommer på fler exempel i denna kategori!

/Hugo

En kommentar | “Spellista: feat Eazy-E”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. cain velasquez skriver:

    Just click here this website windows 7 support end date o am so happy look it this visit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp