Hej då 2016:Q1 och tack för musiken

9:17 2 Apr 2016

maxresdefault

 

Hallå där Q2 och fuck off Q1.

Hade inget emot kvartal 1 av 2016 egentligen. Har tänkt mycket på när robotarna är i bilden ovan ska ta över så att alla kan syssla med konstsmide eller nåt sånt man får lära sig gilla. Jag kommer kanske sitta och göra spellistor baserat på min egen smak fast jag kommer säkert aldrig lyssna på dom eftersom spellistorna som robotarna byggt antagligen är bättre, precis som idag (hur många av DINA spellistor är bättre än din ”discover weekly”?).

Nog om det.

Kvartal 1 är slut och jag har lyssnat på lite musik. 40-80% av den bästa musiken från 2016 hittills finns tillgänglig på Spotify så jag har lagt in lite sånger i en spellista (samma som jag bloggat om innan). Kanske kommer jag fortsätta uppdatera Q1 spellistan? Eller så fyller jag på den nyskapade Q2 spellistan som i skrivande stund innehåller 1 sång. Hur kommer jag göra? Vilket är det bästa arbetssättet så här med spellistor?

Jag vet inte! Men jag vet hur jag ska ta reda på det. Fråga mig själv:

Vad hade en AI robot gjort?

God lyssning och fuck off Q1:

 

 

God lyssning och välkommen Q2:

 

/Hugo

4 kommentarer | “Hej då 2016:Q1 och tack för musiken”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp