VIDEO: Ivory – Queso

9:02 11 Apr 2016

Skärmavbild 2016-04-11 kl. 20.54.23

Ivory är antagligen min favoritrappare i Sverige. Av flera anledningar som jag snackat massa om i olika poddar och bloggar, så orkar inte radda upp allt igen. Men en anledning vill jag nämna:

Vi verkar gilla typ samma musik!

Eller, jag gillar verkligen en del av den Södern-rap Ivory verkar lyssna på. Queso låter Lil Uzi Vert, 21 Savage och såklart jävligt mycket Migos. Har haft den på huvudet sen hans manager Tony From Sweden spelade upp den från sin iPhone-högtalare i Telefonplan när han hämtade upp lite hotsauce för nån vecka sen.

Planen är att Ivory ska snacka lite i avsnitt 105 av VBDFR som spelas in på onsdag. Ska reda ut exakt vem han lyssnade på när han skapade den här låten då. Skriv till VBDFR nånstans, typ @VaBlirDetForRap eller @JuiceManeHugo, om ni har nån fråga ni vill att vi ska ställa till honom.

Videon är tung!

Beatet är från Sveriges kanske bästa producent just nu, von Harthman. Gästar gör Dilly D och Alex LGTM. Vet inte så mycket om dom men har av nån anledning fått för mig att de är från Vällingby? Ska kolla in lite mer.

/Hugo

2 kommentarer | “VIDEO: Ivory – Queso”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Queenie skriver:

    Alex är från kista, Dilly är från kista och vällingby, han växte upp på båda ställena.

  2. Paul skriver:

    Protect your website with automated risk assessment technology

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp