Politisk rap

5:43 1 Maj 2016

 

Alla vi i etablissemanget som är emot medlemmar i etablissemanget som försöker förstöra världen för att de sätter etablissemanget före folk och fä, emot Donald Trump alltså. För lång mening, börjar om. Alla vi som är med i ett av nyss nämnda etablissemang har ju hört och uppskattat Nipsey Hussle och YG rappa så ”fuck Donald Trump” i sången Fuck Donald Trump. Det är en välkänd sång, alla har hört den. Även folk utanför just detta etablissemang har hört sången, så känd är den.

 

 

Finns liksom en chans att folk med helt andra internet-beteenden som får se en helt annan del av världen i sina FB-flöden och google-sökningar har sett att den sången finns. Det är nog hiphop-etablissemangets just nu största politiska kampsång. Den tar upp de viktigaste frågorna just nu: Donald och Trump. Och att deklarerar tydligt vad hiphop-etablissemangets medlemmar tycker i dessa frågor: Fuck den mannen.

Vad många som verkar och tar del av hiphop-etablissemanget kanske har missat är dock att det finns ännu fler exempel på rap-musik som tar upp frågorna Donald och Trump. Min favorit är helt klart Baltimore-kompikerna DooleyCIT4DT. CIT4DT står för CHOPPA IN THE TRUNK 4 DONALD TRUMP.

Det är ju lite otydligare titel än Fuck Donald Trump. Här får man själv lista ut vad Dooley ska göra med sin choppa (skjutvapen). Är det en present? Kolla på följande videos för att finna svar:

 

 

/Hugo

 

 

3 kommentarer | “Politisk rap”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. SAFE TO TO skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 온라인카지노 .COM

 2. safetoto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 온라인카지노 .COM

 3. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 토토사이트 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG