H: Rayven Justice byter ut buktveteraner mot Migos

12:58 24 Jan 2014

Är det ett power move eller? En helt vanlig refrängsångare släpper ett mixtape och byter ut buktveteranerna Philthy Rich och Keak Da Sneak mot Migos. Rayven Justice har jobbat som refrängsångare till olika rappare i bukten i några år nu utan att sticka ut så värst. Jag minns att när Slide Thru kom i somras hade jag svårt i förväg att komma ihåg om han var en kille eller en tjej t ex. Hursomhelst, Slide Thru gick mig lite förbi när den kom. Jag minns att jag lyssnade lite men den försvann rätt snabbt. Försvunnen tills den dök upp på Clap City 4 och snabbt blev en del av ett typ perfekt DJ B-EZ-2013-set nånstans mellan Quit Cattin, Act Right och Red Nose. 

Då gästades Slide Thru av Oakland-gangstern Philthy Rich (mer skottskador än 50 Cent?) och den alltid uppskattade gamla hyphy-hjälten Keak Da Sneak – och jag gillade det. Nu typ häromdagen dök det upp ett Rayven Justice-mixtape som såklart inleds med Slide Thru, men det är Migos som gästar! Hur gick det här till så här snabbt? Ni får lyssna själva strömmande (eller ladda ner som mp3 om ni är gamla som jag) här på datpiff om ni vill höra Migos-varianten och resten av tapet. Det är en helt annan sång nu – den är ju inte ens bättre? Borde jag hata detta? Jag hatar ju alltid när rappare som gör bra ifrån sig byts ut mot nån kändare tröttmössa som French Montana eller BOB, men jag älskar ju Migos? Hur ska jag hantera detta? 

Jag antar att jag får testa att lyssna på videovarianten där Rayven skippat alla rappare helt och hållet och se vem jag saknar mest – buktveteranerna eller Migos. Vilken variant tänker ni lyssna på i er hemmiljö?

Jag kommer inte komma fram till nåt svar idag. Jag kanske tar och lyssnar på resten av I Have A Dream (gissningsvis släpptes det på MLK-day) så länge. Gör det ni också om ni verkligen vill:

 
Av: Hugo

En kommentar | “H: Rayven Justice byter ut buktveteraner mot Migos”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ross Taylor skriver:

    Thanks for sharing such a Excellent Blog! We are linking too this particularly great post on our site. Keep up the great writing.
    assignment help

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp