VIDEO: Joel Fungz – ”Låna quick”

5:54 26 Apr 2017

Joel Fungz – Låna Quick (prod. av MILJON)

I fucks w this. De e dags att fler än bröderna Bennett gör den här typen av svensk UK.

Videon är bland annat gjord av Tony Masud, ja den Tony Masud *100-emoji* #PrAmProductions

Här är några av mina favoritstillbilder från videon:

 

/Petter

2 kommentarer | “VIDEO: Joel Fungz – ”Låna quick””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ivan skriver:

    Hej killar;… Jag har goda nyheter att dela med mig av här, jag har precis upptäckt en ny lösning för att hitta sann kärlek och sätt att få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 år av skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan min ex kärlekspartner kom tillbaka till mig direkt utan att tigga honom att komma tillbaka och jag ringde eller sms:ade honom inte heller. Jag läste liknande kommentarsinlägg på en blogg om Oduduwas stora krafter och jag hittade hans e-postadress på samma blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa min ex-kärlek. Han svarade på mitt meddelande och sa att mina problem är lätta för honom att lösa. denna kärleksbesvärjelse besvärjelse böner procedur verkligen fungerar för mig som magi, jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa kärlek spellcaster, du bör prova det idag om du vill ha sann kärlek, vill du få tillbaka ex kärlekspartner, eller om du vill ha en kärlek charm att få tag i min kärlekspartner att älska och lita på dig för alltid.
    Få gratis onlinekonsultation nu via: WhatsApp; +2349129715420
    e-post: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    tacka mig senare; leende.

  2. We have prepared the largest set of CBSE Class 4 Sample Paper for Assignment-2 Exams for students that you can freely download. All regional students of the board can download and practice the SET wide practice CBSE Assignment 2 Sample Paper Class 4 question bank along with suggested answers for all evaluations of the course as per the listed languages & subjects. We have prepared the largest set of CBSE Class 4 Sample Paper for Assignment-2 Exams for students that you can freely download. All regional students of the board can download and practice the SET wide practice question bank along with suggested answers for all evaluations of the course as per the listed languages & subjects.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg