PODCAST! Avsnitt 128! Bay Area och Mwuana

3:24 3 Maj 2017

 

Tjena!

Välkomna till avsnitt 128! Vi pratar om:

 • Vi hör Kevin Gates nya sång (ny när vi spela in iaf).
 • Vi lyssnar på två nya bay-akter: SOB x RBE (som släppt årets (då) nästa bästa skiva) och OMB Peezy. Den ena akten hyllas i rap-media men har få lyssningar, den andra har miljontals lyssnare men nästan ingen bevakning. Vilken akt är vilken?
 • Mwuana har släppt en ny kompilationsspellista som känns som en tavla som känns som en EP som känns som ett stycke musik. Det låter toppen!
 • Danmark!

Trevlig lyssning!

Whatever?! xoxo

Lyssna där poddar finns, t ex här:

 

 

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud (äldre avsnitt)

 
Sånger från avsnittet:

 1. Kevin Gates – What if
 2. Joan Osbourne – What if god was one of us
 3. SOB x RBE – Different
 4. OMB Peezy – Lay down
 5. SOB x RBE – Anti
 6. OMB Peezy – When I was down
 7. OMB Peezy x OMB Iceberg x OMB Shawniebo – No Need
 8. Mwuana – Gjorde jag fel_
 9. Mwuana – Slappna av
 10. Souls of Mischeif – 93 ‘Til Infinity
 11. Jamaika – Ansvar
 12. Yvng Swag – Fall in luv

 


Mega tack till alla som stöder oss på Patreon! Vi uppskattar det enormt!
Besök länken om du också vill stödja oss: www.patreon.com/VBDFR!

Varför? Hur? Vad? Läs här.

Eller köp MERCH! Vi har en ny shop med nya sweatshirts, t-shirts och påsar i en hel del olika tryck! Kolla in printmotor.com/vbdfr!

 

(Vi har lite gamla grejer på vbdfr.tictail.com också)

Spellista, alla sånger från alla avsnitt:

S/O till vår studio storstadmedieproduktion.se.
S/O till vår redovisningsbyrå Åhnberg & Partners som fixa vår ekonomi!

8 kommentarer | “PODCAST! Avsnitt 128! Bay Area och Mwuana”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ivan skriver:

  Hej killar;… Jag har goda nyheter att dela med mig av här, jag har precis upptäckt en ny lösning för att hitta sann kärlek och sätt att få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 år av skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan min ex kärlekspartner kom tillbaka till mig direkt utan att tigga honom att komma tillbaka och jag ringde eller sms:ade honom inte heller. Jag läste liknande kommentarsinlägg på en blogg om Oduduwas stora krafter och jag hittade hans e-postadress på samma blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa min ex-kärlek. Han svarade på mitt meddelande och sa att mina problem är lätta för honom att lösa. denna kärleksbesvärjelse besvärjelse böner procedur verkligen fungerar för mig som magi, jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa kärlek spellcaster, du bör prova det idag om du vill ha sann kärlek, vill du få tillbaka ex kärlekspartner, eller om du vill ha en kärlek charm att få tag i min kärlekspartner att älska och lita på dig för alltid.
  Få gratis onlinekonsultation nu via: WhatsApp; +2349129715420
  e-post: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  tacka mig senare; leende.

 2. Every School teacher also provided an FA-3 practice question paper chapter by chapter as a most important question to their students. CBSE Class 5 FA-3 Sample Paper 2023 was also introduced to all CBSE fa 3 Sample Paper Class 5 eligible students in lesson wide of the course, as well as updated versions or revised syllabus, solved papers with answers for all Hindi medium, English medium, Urdu medium, and other regional language students.

 3. Now a days computer technology plays an important role in the world. To inform about this technology everyone it is introduced as a subject with the name computer education from the primary section NCERT Computer Sample Paper Class 6 to a higher section. Computer Education helps every student with online classes, reading ebooks and etc. Learn Computer knowledge easily from the elementary level through the Computer Education Course.

 4. williamanderson skriver:

  The best resource for studying for an exam is considered to be a Cisco Official Cert Guide. The exam objectives are thoroughly summarized in the https://www.valid4sure.com/300-425-exam-answers.html , which also covers topics including wireless site surveys, wireless infrastructure design, and mobility services. To help readers comprehend and gauge their progress, the guide offers real-world examples and assessment questions. Additionally, it grants access to a website where applicants can take practise tests that mimic real exams.

 5. williamanderson skriver:

  https://www.marks4sure.com/Manufacturing-Cloud-Professional-exam.html are unofficial publications that include questions and solutions from earlier certification tests. These braindumps are frequently offered for sale or given online as a short cut for people looking to pass their certification tests without exerting the required work and gaining a thorough understanding of the testing environment. Despite the allure of rapid achievement, relying on certification dumps carries serious dangers and negative effects.

 6. williamanderson skriver:

  In today’s IT organizations, an https://www.ace4sure.com/Identity-and-Access-Management-Architect-questions.html plays a critical role. The job entails creating and maintaining an organization’s IAM system to make sure the appropriate people have access to the appropriate resources at the appropriate times. You must pass the IAM Architect certification exam in order to become an IAM Architect. The exam necessitates in-depth knowledge and comprehension of IAM concepts, principles, and best practices.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg